Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Τα σχόλια του Δάνη Τζαμτζή στο facebook

Δείτε τη συνομιλία που είχε με αγανακτισμένους πολίτες

Να συζητά με τους διαδικτυακούς του φίλους και να απαντά σε ερωτήματα πολιτών συνηθίζει ο Δάνης Τζαμτζής μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Ο Βουλευτής Πέλλας της ΝΔ σήμερα είχε μία μεγάλη συζήτηση σχετικά με τα «ναι» και τα «όχι» που λένε οι Βουλευτές τονίζοντας ότι δεν είναι μόνο για τα εύκολα αλλά κυρίως για τα δύσκολα.

Ωστόσο, η δικαιολογημένη δυσαρέσκεια του κόσμου είναι μεγάλη και ο θυμός για το πολιτικό σύστημα ακόμη μεγαλύτερος.

Δείτε τη συνομιλία που είχε με αγανακτισμένους πολίτες:



 
Πάντως δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα τον οποίο χαρακτήρισε «πονηρό».

3 σχόλια:

  1. ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΝΗΡΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασε ρε Δάνη τις μοιρολατρίες γιατί θα κλάψουμε στο τέλος.Μη μας λυπάστε τόσο πολύ.Τον εαυτό σας να λυπάστε, αν έχεις ακούσει για Γουδί.Απάντησε μόνο σε μία ερώτηση απλή.Πως γίνεται εσείς οι 153 που ψηφίσατε τα μέτρα να λέτε ,(δεν ξέρω αν το πιστεύετε κι όλας),πως έτσι θα σωθεί η Ελλάδα και ΚΑΝΕΝΑΣ διεθνούς φήμης έγκριτος οικονομολόγος να μην συμφωνει μαζί σας.Ξέρεις κάποιον.Ένα όνομα θέλω και θα συμφωνήσω μαζί σου.Όλοι οι γνώστες των οικονομικών είναι ηλίθιοι και βλάκες και μόνον εσείς οι 153 είστε σωστοί.Θα το χάσουμε κι αυτό το λίγο που μας έχει μείνει δηλαδή.΄Αντε ρε κάντε μας τη χάρη και φύγετε πριν τα ξεπουλήσετε όλα.Δοσίλογοι, προσκυνημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News