Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Πέρασμα «δια πυρός και σιδήρου» για τον Μ.Α. Ν. Πέλλας από την Κρύα Βρύση

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε από την Κρύα Βρύση ο ΜΑ Ν. Πέλλας επικρατώντας με σκορ 2 - 1 του τοπικού Απόλλωνα και επανήλθε στις νίκες ενώ οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση μετά από αυτή την ήττα.

Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν καλό με τους φιλοξενούμενους πάντως να έχουν κάποιες προϋποθέσεις για τέρμα που όμως δεν αξιοποίησαν ενώ οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν έξυπνα και προσεκτικά και μάλιστα κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι αφού φάνηκαν ουσιαστικοί μπροστά στην εστία των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και πολύ γρήγορα έφτασαν στην ανατροπή του σκορ με ηγέτη τον Κώστα Τσαλκιτζή και στη συνέχεια το ματς έγινε πολύ δυνατό και σκληρό με συνεχείς διακοπές και διαμαρτυρίες που δεν άφησαν να παιχθεί ποδόσφαιρο με τους φιλοξενουμένους να πανηγυρίζουν στο τέλος το σημαντικό αποτέλεσμα.

Στο 31' ο Βασίλης Νήρας άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους όμως στο 48' ο Κώστας Τσαλκιτζής απάντησε κάνοντας το 1 - 1.

Σχεδόν αμέσως ο ίδιος παίχτης έγραψε το 1 - 2 με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα ότι το τέρμα δεν έπρεπε να μετρήσει αφού υπήρχε οφσάιντ και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα για δέκα λεπτά.

Αποβλήθηκαν οι Νήρας Αντώνης του Απόλλωνα Κρύα Βρύσης και Βασίλης Σταυρακάκης του ΜΑ στο 74'.

Διαιτητής του αγώνα ο Βησσαρίων Πασλαμούσκας.

19 σχόλια:

  1. κανατε παλι το θαυμα σας για την ομαδα του δημοσιου και των βο(υ)λευτων....ευγε...αλλα η πελλα θα τερματισει 5η Η 6η γιατι αυτη ειναι η αξια της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ 6:12.....ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΛΛΑ ΕΠΑΙΖΕ Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ....Η ΠΕΛΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ 0-4 ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ 5η Η΄6η Η΄15η ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!!
      ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ 1η Η΄2η ΠΑΛΙΟΤΑΓΑΡΟ!!!!

      Διαγραφή
    2. Όντως φίλε pp μπερδεμένο σε βλέπω. Πες μας όμως πιο είναι ακριβώς το πρόβλημά σου με την Πέλλα; Πέλλα των βουλευτών μόνο στα χαρτιά γιατί δεν υπάρχουν πουθενά ούτε στην κοινωνία ούτε στην ομάδα! Και να ξέρεις την Πέλλα δεν την ενδιαφέρει και δεν περιμένει τίποτα απ' δαύτους. Ούτε και σε ποια θέση θα τερματισει την νοιάζει, αφού όλοι είμαστε ευχαριστημένοι μ' αυτό που βλέπουμε.

      Διαγραφή
    3. Η Κ. ΒΡΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ.ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ

      Διαγραφή
  2. Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ. ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν όλοι εσείς φτάσετε το όνομα της κρυας βρυσης αλλα και της αριδαιας και της σκυδρας και της Έδεσσας στην ποδοσφαιρικό ιστορία της Ελλάδας τότε μιληστε που νομίζετε ότι αγωνιζετε βρε αγαπητέ μας χωριά; Στη α1 της Πέλλας μετά την χαλκηδωνα το αγγελοχωρι και την κεραία δεν έχετε αγωνιστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ? ΑΛΛΑΞΕΣ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.ΜΟΝΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

      Διαγραφή
    2. και η Κρυα Βρύση είναι θυμα ενος οργανωμενου σχεδιου της επς που θυσιαζει τις μεγαλες ομαδες για να παιρνει ψηφους και χειραψιες απο ανυπαρκτους παραγοντες χωριών.Ετσι μείναμε νομος χωρίς ομαδες στη Γ,Δ.Μην χαιρεστε που μίκραινε η Κρυα Βρυση.Θυσιαζεται για να κανουν παηγυρι γυφτικο μικρά χωριά.Κυριοι στην ΕΠΣ αλαξτε ρότα.

      Διαγραφή
    3. kala na pathete persi stithikate stin pella ola edo plirononte xaxaxaxaxaxaxaaxa

      Διαγραφή
    4. pestaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eides gyrismata h zvh;;;;;;;;

      Διαγραφή
    5. στη νεα πελλα η κρυα βρυση δεν στηθηκε καθολου μεγαλε,κανεις πολυ μεγαλο λαθος........δεν θα λετε οτι σας κατεβει....ακουγες στο ημιχρονο τι λεγανε οι παιχτες της κρ.βρυσης στους δικους μας περσυ στο ημιχρονο???δεν νομιζω...........

      Διαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ 4.02(ΛΥΣΣΑΝΔΡΕ)ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ? ΤΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με τον φίλο η ν Πέλλα πέρυσι κέρδισε με το σπαθί της και σας το διαβεβαίω αυτο μέσα απο την διοίκηση του Απόλλωνα. Οι ομάδες πάντως παιδιά θέλουν χρόνο για να ξαναχτυστουν και πολυ υπομονή αυτο γίνετε στην κρύα βρύση και είναι ακόμα δυσκολότερο όταν ο κόσμος έχει ζήσει ποδοσφαιρικά μεγαλεία και θα πρέπει να έχει υπομονή για να ξαναχτηστει η ομάδα ενώ στα χωριά εάν αγωνιστεί η ομάδα στην α1 είναι σαν να έχει παίξει σε εθνική κατηγορία και έτσι πέφτει όλο το χωριό στην ομάδα το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και γυρνάει πλέον και πάλι καθαρά ερασιτεχνικό γιαυτο θα υπάρχουν και ανακαταξεις με νέες ομάδες στο προσκηνειο και κυρίως οποίες έχουν υποδομές και νυκοκυρεμενα οικονομικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε 1.33 δεν είναι ο Λυσανδρος γιατί ο Λυσανδρος γράφει επώνυμα πρώτον και δεύτερων φυσικά και πρέπει να υπάρχουν και τα χωρια άλωσης γιαυτο ανέβηκε το τοπικό πρωτάθλημα επειδή έχουν βελτιωθεί τα χωρια παρά πολυ αγωνιστικά γράψε όμως και το ονοματακι σου φίλε ανώνυμες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγγνώμη για τα λάθη μου αλλα το μήνυμα γράφτηκε απο το κινητό . Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι έγινε στην Κρύα Βρύση χτυπήσανε τον επόπτη και τον Χαρίση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΘ ΚΑΝΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟ ΕΓΟ ΚΟΛΟΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΟΛΟΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΔΟ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΕ ΕΛΑΤΕ ΚΟΛΟΜΑΓΚΕΣ ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΟΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟ ΕΓΟ ΤΗ ΣΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΠΕΛΛΑ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΑ ΣΟΥΤΙΑ ΠΑΠ

      Διαγραφή
  9. Φιλαρακι ηρεμήσει! Ρωτά τον παίκτη σου που έλεγε ότι καταγράφηκε και αυτός και ζητούσε συγνώμη και αυτός! Πέρυσι μην ξεχνάς ότι εδώ στην κρύα βρύση κερδισες και βγηκες και μπράβο σας! Φυσικά και ήταν λάθος ενέργεια τον δικον μας που φερθηκαν άσχημα! Οι σχέσεις των δυο ομάδων αλλα και όλες τις ομάδες είναι άριστες! Μια άτυχη φάση για τον επόπτη έφερε ότι έφερε κατα τα αλλα η διαιτησία ήταν άριστη η φάση αυτή δυστυχώς έκρινε το αποτέλεσμα ρωτά όλους τους διαιτητές που ερχοντε εδώ για την φιλοξενία με τα φρούτα τους χυμούς το γήπεδο φρούριο επαναλαμβάνω ήταν μια άσχημη στιγμή κατακτήσεις απο όλους αν έχεις όμως το Θάρος της άποψης και των πράξεων σου γράψε και επωνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ .ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ? ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ .

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News