Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Οι τρίτεκνοι "γιούχαραν" Κασιδιάρη και Παναγιώταρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Επεισόδιο έγινε πριν από λίγο στη διαμαρτυρία των τριτέκνων, με βουλευτές της Χρυσής Αυγής, στους οποίους φώναζαν "έξω η Χρυσή Αυγή", με τους βουλευτές της ΧΑ να τους χαρακτηρίζουν "κομματόσκυλα".

Δείτε το βίντεο:

3 σχόλια:

  1. ayta na ta blepoume k edw sthn eparxeia k na mhn dexomaste tous dosilogous tou xitler

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε ρε εγκεφαλικο απολιθωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυριοι τριτεκνοι οταν μπαινουμε στη διαδικασια να αποκτησουμε τριτο παιδι δεν το κανουμε για να κερδισουμε προνομια απο το κρατος...το κομμα αυτο ειναι το μονο στη βουλη που αναδεικνυει το δημογραφικο προβλημα της ελλαδας.αυτο πρεπει να μας καιει ολους και οχι τα επιδοματα και οι θεσεις των πρωτοτοκων στο δημοσιο...δυστυχως ομως στην ΕΛΛΑΔΑ του "δε βαριεσαι" και του "ελα μωρε τωρα" αυτα ειναι ψιλα γραμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News