Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Μήνυμα του Ηλία Θεοδωρίδη για το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου

"Ευχαριστώ όλους τους πολίτες της Πέλλας, αυτούς που επέλεξαν την Δημοκρατική Αριστερά με απόλυτο σεβασμό και εκτίμηση των πολιτών που έκαναν διαφορετικές επιλογές"

Αγαπητές φίλες και φίλοι πολίτες της Πέλλας.

Ευχαριστώ όλους τους πολίτες της Πέλλας, αυτούς που επέλεξαν την Δημοκρατική Αριστερά με απόλυτο σεβασμό και εκτίμηση των πολιτών που έκαναν διαφορετικές επιλογές.

Ζούμε ιστορικές στιγμές. Οι εκλογές της 6ης Μαΐου οδήγησαν σε ανατροπή του πολιτικού κατεστημένου που έφερε την Χώρα στην καταστροφή και την κοινωνία στην εξαθλίωση.

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου αναδεικνύουν...

...τις ανατέλλουσες πολιτικές δυνάμεις μιας νέας Ελλάδας στις οποίες οι πολίτες στηρίζουν μεγάλες προσδοκίες.

Η Δημοκρατική Αριστερά βρίσκεται στο επίκεντρο αυτών των νέων πολιτικών δυνάμεων, στην πολιτική της οποίας ο λαός μας αναγνωρίζει ωριμότητα, συνέπεια και εφαρμοσιμότητα, που εδραιώνει μια νέα Ευρωπαϊκή Ελλάδα και εξασφαλίζει μέσα από τη μεταφορά πλούτου μια δίκαιη και αποτελεσματική δημοσιονομική προσαρμογή της Χώρας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας
 

3 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (ΟΧΙ ΑΓΓΟΥΡΙΑ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ. ΗΛΙΑ, ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΝΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΔΡΕΣ. Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ. ΚΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ. ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ, ΟΜΩΣ, ΟΣΟΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΑΝ. Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΡΓΑ, ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ, Κ.Ο.Κ. ΟΜΩΣ, ΑΥΤΠΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Η΄ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΥΝΟΙΚΑ ΑΠΟ ΟΣΟ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News