Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Δ. Σταμενίτης: «Θέλω να είμαι υποψήφιος όμως η απόφαση αφορά τον Σαμαρά»

Συνέντευξη στη Πέλλα Τηλεόραση παραχώρησε ο Διονύσης Σταμενίτης

Ο Αναπλ. Τομεάρχης Δημοσίων Έργων της ΝΔ, ο οποίος κατέθεσε αίτηση για να είναι υποψήφιος, απάντησε σε σχετική ερώτηση ως εξής:

«Κατέθεσα υποψηφιότητα για να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Το ποιος θα είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ αφορά τον Αντώνη Σαμαρά και την κεντρική διοίκηση της ΝΔ. Θα σεβαστώ απόλυτα τις αποφάσεις. Αυτούς αφορούν το αν θα είμαι στο ψηφοδέλτιο ή όχι.

Εγώ έκανα δήλωση υποψηφιότητας γιατί πιστεύω απόλυτα στις δυνατότητες των ανθρώπων που ζουν στο Νομό Πέλλας.

Πιστεύω απόλυτα στα...

...συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει ο Νομός. Πιστεύω ότι μια οργανωμένη προσπάθεια πολλών, μπορεί να βγάλει το Νομό μας και τους πολίτες από το τέλμα απομόνωσης που ζούμε σήμερα.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να συνεισφέρω, ως υποψήφιος Βουλευτής, αν αποφασιστεί να είμαι ή ως Βουλευτής, αν αποφασίσουν οι πολίτες να εμπιστευτούν την πρότασή μου.

Πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Αρκεί να σχεδιάσουμε σωστά, αρκεί να προσπαθήσουμε με πρόγραμμα, αρκεί να αγωνιστούμε δυνατά. Να κερδίσουμε αυτά που μας ανήκουν.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να συμμετέχω, γιατί πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω πολύ».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

16 σχόλια:

  1. Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΠΟΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΥΠΟΨΙΦΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή τι περίμενες φίλε? Να πει περιμένω τον κουμπάρο μου να μου δώσει το ΟΚ? Οι άλλοι όπως λες απλως προσπαθούν να φτιάξουν κλίμα και όταν έρθει η ώρα να πουν ότι έπεσαν από τα σύννεφα που δεν ειναι υποψηφιοι κτλ. Το ότι φαίνεται μετρημένος όπως λες δεν τον κάνει και κατάλληλο. Εχει ακόμα να αποδείξει πράγματα.

      Διαγραφή
  2. stameniti eimaste mazi sou kai to xereis. se perimenoume stin krya vrysi. na sai panta kala kai mono epityxies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MPRABO KYRIE DIONYSH. EPITELOUS NEA PROSWPA STO PAIXNIDI. ENAS OMWS MONO DEN FTANEI. THELOYME KAI ALLA NEA PROSWPA. PANTWS O KYRIOS STAMENITIS PRAGMATIKA POLY KALOS. H PARALIMNI STIRIZEI STAMENITI (KAI OPOIO ALLO NEO PROSWPO MPEI STHN POLITIKI).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα σας. Είμαι 20 ετών και ζω στους γαλατάδες. Άκουσα πριν λίγο ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Σταμενίτη. Οι θέσεις του με εκφράζουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Ωστόσο θα ήθελα να παρακαλέσω τα νέα πρόσωπα να έρθουν κοντά στους νέους και να τους γνωρίσουν. Μόνο μέσω τηλεόρασης δεν γίνεται. Μας ενδιαφέρει να υπάρχουν νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες και φρέσκα μυαλά. Καλώ λοιπόν τον κ. Σταμενίτη και όποιον άλλον πιστεύει ότι εκφράζει τη νεολαία, να έρθει στο χωριό μας και να γνωριστούμε από κοντά. Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους τους υποψήφιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους τον ακούσαμε. Ειδα κανένα τέταρτο. Λίγο αγχωμένος μου φάνηκε αλλά είναι και η πρώτη του φορά σε τέτοιες διαδικασίες. Την επόμενη φορά ας πει συγκεκριμένες προτάσεις του για τον Νομό μας ώστε να τον αξιλογήσουμε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είδαμε ποτέ μια ανακοίνωση του ως αναπληρωτή τομεάχη. δεν συμμετείχε σε καμμία σύσκεψη ποτέ, αλλά ούτε και με τον Σαμαρά πουθενά δεν τον είδαμε να συσκέπτεται. Άλλωστε πως θα μπορούσε να συμμετάσχει όταν επι 2,5 χρόνια κατοικοεδρεύει στα Γιαννιτσά. Φέρνοντας γυροβολιές στο νομό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΣΤΟΧΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΙΟ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΕΣΥ. Ε! ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τοσο παθος με τον Σταμενιτη? τι σας εχει κανει ρε παιδια? μαλλον σας ειναι σοβαρος αντυπαλος.

      Διαγραφή
  9. ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΑΙ, ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΕΙΡΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε εμείς μαλώνουμε, είμαστε κομπλεξικοί. Εσεις ποιοι είστε? Να γνωριστούμε δηλαδη

      Διαγραφή
    2. ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΕΝΟΜΕ, ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ, ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ.

      Διαγραφή
    3. Αφού όπως λες είσαι δεξιός εντύπωση σου κάνει αυτή η κατάσταση? Στο χώρο αυτο φίλε μου οι στρατηγοι είναι το 99%. Απο τα κομματικά στελέχη μεχρι τον τελευταίο ψηφοφόρο. Αλλά κανουν ετσι όλοι και γιατι μαλλον η ΝΔ θα είναι ψηφοδέλτιο νικης οπότε παραπάνω 8α εκλεγούν. Το 2009 ήταν οι περισσότεροι κρυμμένοι.

      Διαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ Κ.ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News