Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ορφέας Ριζαρίου - Ολυμπιακός Γαλατάδων 4 - 1

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ορφέας αιφνιδιάστηκε και μόλις στο 15ο λεπτό, ο Ολυμπιακός Γαλατάδων άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ

Στον χθεσινό αγώνα, ο Ορφέας πήρε το "τρίποντο" που του άξιζε, νικώντας με σκορ 4 - 1.

Οι παίκτες της ομάδος, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και θέλοντας την παραμονή της ομάδος στην κατηγορία, κατάφεραν να προσθέσουν μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό της ομάδος μας και πλέον η σωτηρία της ομάδος θα κριθεί στον επόμενο αγώνα ενάντια στην Δόξα Μελισσίου.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ορφέας αιφνιδιάστηκε και μόλις στο 15ο λεπτό, ο Ολυμπιακός Γαλατάδων άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ.

Ακολούθως και πάλι οι Γαλατάδες κέρδισαν πέναλτι, το οποίο όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν αφού η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κατικαρίδη Θ.

Εν συνεχεία ο Ορφέας αντέδρασε, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω και έκανε το 1-1 με όμορφο σουτ του Τσακώνη Χ. στο 40ο λεπτό ενώ στο 60ο λεπτό, ο ίδιος κέρδισε πέναλτι έπειτα από ανατροπή του εντός της μικρής περιοχής, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο πρώτος σκόρερ του Ορφέα, Μίσκος Ι.. Το τριτο τέρμα του Ορφέα, σημείωσε και πάλι ο Τσακώνης Χ. με πανέμορφο σουτ στο 80ο λεπτό ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Μίσκος Ι. με ατομική του ενέργεια.

Τέλος τον αγώνα παρακολούθησε πλήθος κόσμου, τόσο φίλοι της ομάδος μας όσο και ουδέτεροι φίλαθλοι ενώ πολύ καλή η διαιτησία των Μιχαηλίδη-Σινάπη-Ελευθεριάδου.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο αγώνα:




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News