Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Δεν δέχτηκαν οι Δήμαρχοι τη μείωση των Αντιδημάρχων τους

Τι θα πράξει άραγε ο Δήμαρχος Αλμωπίας;

Στην κρίση του εκάστοτε Δημάρχου αφήνει το Υπουργείο Εσωτερικών το αν θα μειώσει τους Αντιδημάρχους του ή όχι.

Οι αλλαγές που φέρνει το νέο πολυνομοσχέδιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση (Καλλικράτης 2) ήταν αντικείμενο της πρόσφατης συνάντησης αντιπροσωπειών της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και της Ένωσης Περιφερειών (ΕΝ.Π.Ε.) με τον υπουργό Εσωτερικών Τάσο Γιαννίτση.

Αν και αρχικά το Υπουργείο ήθελε να μειώσει δραστικά τους Αντιδημάρχους, τελικά δεν το έκανε.

Με τα δεδομένα του νέου πολυνομοσχεδίου (Καλλικράτης 2) στον Δήμο Αλμωπίας για παράδειγμα θα έπρεπε να υπήρχαν...

...μόλις 3 Αντιδήμαρχοι, τη στιγμή που σήμερα υπάρχουν 5.

Ωστόσο το Υπουργείο Εσωτερικών έκανε πίσω και τώρα η απόφαση ανήκει στον Δήμαρχο.
 

5 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ Ο ΠΑΣΟΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5... ενας σε καθε δαχτυλο... (!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που χρειάζεται η χώρα οι Δήμοι κατ΄επέκταση είναι η ριζική ανατροπή. Ξήλωμα όλου του παλιού κόσμου, ξερίζωμα και κόψιμο των πλοκαμιών του. Το ετοιμόρροπο μπ@@@@@@@ο μας δεν σηκώνει πια βαψίματα, στοκαρίσματα και μερεμέτια. Θέλει γκρέμισμα εκ θεμελίων και χτίσιμο από την αρχή με σωστά υλικά.

    υ.σ επειδή σε λίγο δεν θα υπάρχουν καθόλου χρήματα , είμαι βέβαιος ότι οι Αντιδήμαρχοι @ Δήμαρχοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες προς τον λαό αμμισθί. H προσφορά προς τον τόπο & τους πολίτες προέχει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ? ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ! Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΥΣ ΟΣΟ Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οχι 5,4ή 3 αντιδήμαρχοι.
    ενας μονο αρκει να αναπληρώνει τον Δήμαρχο. τους χαραμοφαηδες τι τους θέλουμε. Ετσι και αλλιώε δεν προσφέρουν τίποτα.και κάτι πρακτικό. 4 αντιδήμαρχοι που δεν θα πληρώνονται από 25.000 ευρώ που στοιχιζει ο καθένας 100.000. Τόσα δεν ειναι τα χρήματα που μοιραστηκαν στα σχολεία όλου του Δήμου για να αντιμετωπισουν τις λειτουργικές τους αναγκες. ΖΥΓΊΣΤΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΊΣΤΕ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ
    ΠΑΔΕΊΑ Ή 4 ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News