Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ARIDAIA CITY: Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την παράσταση "Ψάρι στα χείλη"

Δείτε τις φωτογραφίες από την παράσταση

Ένα μοναδικό θεατρικό διήμερο έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αριδαία.

Η κωμωδία του Βασίλη Τσικάρα «Ψάρι στα χείλη» σε σκηνοθεσία του Αχιλλέα Ψαλτόπουλου κράτησε το θεατρόφιλο κοινό συντονισμένο με το γέλιο, τη συγκίνηση και πολλά ακόμη συναισθήματα και ταυτόχρονα προβλημάτισε σχετικά με τις συζυγικές σχέσεις ενός ζευγαριού που μετά από πέντε χρόνια γάμου βλέπει τη συμβίωσή του να περνάει μία μεγάλη κρίση.

Σωτήρια (;) η επέμβαση του θεού Έρωτα ο οποίος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Το τέλος του έργου βρήκε το ζευγάρι να περιμένει το πρώτο του παιδί.

Ωστόσο, ο συγγραφέας επέλεξε να μη προσδώσει το γνωστό happy end στο έργο του, αλλά άφησε τον χρόνο να δείξει ποια θα είναι η κατάληξη…

Όσο για το team της παράστασης: Ήταν όλοι εκπληκτικοί!

Απολαύστε το πλούσιο φωτορεπορτάζ που εξασφάλισε για εσάς το Aridaia News, χορηγός επικοινωνίας της παράστασης:










 

6 σχόλια:

  1. Συγκλονιστική παράσταση. Σε όλα !!! Μπράβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στο συγγραφέα του έργου. Μπράβο στο σκηνοθέτη. Μπράβο στην Ομάδα έκφραση και ένα μεγάλο μπράβο - γιατί το αξίζει - στον Σταύρο Καραγεωργιάδη, όχι μόνο για τις υποκριτικές του ικανότητες (μας άφησε άφωνους η συνολική παρουσία του) αλλά και για τη προσωπική συμβολή του να γίνει η πρεμιέρα μιας τέτοιας παράστασης στην Αριδαία. Πραγματικα για πρώτη φορά το θεατρικό κοινό της Αριδαίας ζει τέτοιες στιγμές θεάτρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και να σκεφτεί κανείς ότι το έργο ο γράφτηκε φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εννοείται ότι ο Σταύρος έφερε την ομάδα του. Μπράβο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τα βλπέπουν οι παντρεμενοι αυτά τα έργα και να διορθώνουν τις συμπεριφορές τους !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κίνηση του Έρωτα, της ζήλειας και της αδιαφορίας, ήταν απίστευτη. Μη ρεαλιστική, ονειρική. Λές και μόλις ανέβηκαν στη σκηνή από το υπερπέραν. ΟΝΕΙΡΟ ήταν και όνειρο έγινε και για εμάς το κοινό. Μας ταξιδέψατε πραγματικά. Μας πήγατε στον ουρανό. Υπήρξαν στιγμές που ο Έρωτας νομίσαμε ότι ήταν αληθινός. Ότι τα μαλιά του τα σήκωσε ο αέρας όταν προσγειώθηκε στη γή. Ναι κάπως έτσι τον φαντάστηκα. Καταπληκτική η κίνηση των τριών μέσα σε ένα μαγευτικό σκηνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News