Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Κουσελάς: "Το πάρτι των έξυπνων φοροφυγάδων τελείωσε"

Ο Υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς, μιλώντας στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής είπε πως "Το πάρτι των έξυπνων φοροφυγάδων σε βάρος των συνεπών φορολογουμένων πρέπει να πάρει τέλος".



Κατά την τοποθέτησή του για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο περί καταπολέμησης της...

φοροδιαφυγής, είπε ότι η απόδοση της φορολογικής δικαιοσύνης πρέπει να διασφαλιστεί με έργα και όχι με λόγια,
και υποστήριξε ότι το νέο νομοσχέδιο διαμορφώνει καθαρούς κανόνες.  


"Κάποιοι θέλουν και πίτα ολόκληρη και σκύλο χορτάτο" είπε στους επικριτές του νομοσχεδίου.. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, παρότι υπερψηφίζουν το νομοσχέδιο εξέφρασαν ορισμένες επιφυλάξεις και διατύπωσαν επιμέρους ενστάσεις κυρίως σε ό,τι αφορά στο θέμα των ποινών. 
---
πηγή:trelokouneli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News