Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Τα προβλήματα των υποψηφίων δημάρχων Αλμωπίας

Σας παρουσιάζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αλμωπίας στα τοπικά τους ψηφοδέλτια! 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΙΝΟΣ Ο πρώην δήμαρχος Αριδαίας και υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας, αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρό πρόβλημα στο Λουτράκι στο οποίο έχει έναν μόνο υποψήφιο, τον Τζάκο Δημήτριο. Κατά τ’ άλλα το ψηφοδέλτιό του είναι πλήρες, αν εξαιρέσουμε την Όρμα στην οποία έχει τρία άτομα. Σε όλες τις υπόλοιπες τοπικές κοινότητες, έχει τέσσερα, εκτός από αυτή της Αριδαίας, που έχει έξι.

ΠΕΤΡΟΣ ΖΕΡΖΗΣΟ νυν δήμαρχος Αριδαίας και υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας, έχει «κλείσει» σε όλα τα χωριά με τέσσερα άτομα, ενώ στην Αριδαία έχει και αυτός έξι.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΟΗΣΟ υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης, αντιμετωπίζει ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα σε σχέση με τους δύο προηγούμενους. Το τοπικό ψηφοδέλτιο σε αρκετά χωριά της Αλμωπίας στελεχώνεται με τρία, δύο ή και ένα άτομο. Συγκεκριμένα οι ελλείψεις σημειώνονται στο Λυκόστομο (2 άτομα), στην Ξιφιανή (κατεβαίνουν 2 άτομα), στο Άλωρο (κατεβαίνουν 3 άτομα), στο Θεοδωράκι (κατεβαίνει 1 άτομο), στη Θυριόπετρα (κατεβαίνει 1 άτομο), στη Φούστανη (κατεβαίνουν 3 άτομα), στη Χρυσή (κατεβαίνουν 3 άτομα) και στους Νερόμυλους (κατεβαίνει 1 άτομο).

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΤΙΚΑΣΟ υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας Νικόλαος Φτίκας της Λαϊκής Συσπείρωσης, αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς στα περισσότερα χωριά έχει ένα άτομο. Ωστόσο, κατάφερε να κλείσει συνδυασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News