Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ένα μικρό (αλλά σημαντικό) trick για να τρως λιγότερο το βράδυ


Πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να απολαύσουν το κύριο γεύμα τους τις βραδινές ώρες, έχοντας αφήσει πίσω το άγχος και τις υποχρεώσεις μία ολόκληρης ημέρας. Ωστόσο, πολλοί λόγοι (όπως μπορεί να είναι το στρες, η κούραση αλλά και η μη επαρκής πρόσληψη θερμίδων την υπόλοιπη μέρα) μπορούν - πολύ εύκολα - να σε οδηγήσουν στην υπερκατανάλωση τροφής, κάτι που σίγουρα δεν θες.

Το βραδινό φαγητό μπορεί να σε κάνει να φας περισσότερες θερμίδες από όσες χρειάζεσαι, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση βάρους. Αν δεν θέλεις να οδηγηθείς σε αυτό, σίγουρα υπάρχουν τρόποι να ελέγξεις πιο εύκολα τις θερμίδες και τις μερίδες που καταναλώνεις το βράδυ. Ένα εύκολο αλλά και βασικό τρικ μοιράστηκε η διατροφολόγος και influencer, Clean Kweens, μέσα από μία ανάρτηση στo Instagram.

Όπως αναφέρει και η ίδια, η επιλογή του πιάτου που θα κάνεις παίζει μεγάλο ρόλο στην ποσότητα θα φας τελικά. "Πόσο μεγάλα είναι τα πιάτα του δείπνου σου; Μια εξαιρετική συμβουλή για τη διαχείριση της ενεργειακής πρόσληψης και των μερίδων στις ώρες των γευμάτων είναι να κοιτάς το μέγεθος του πιάτου σου! Ένα μικρότερο πιάτο = ένα γεύμα με καλύτερη εμφάνιση = ξεγελάει τον εγκέφαλό σου για να νιώσεις χορτάτος και ικανοποιημένος!", εξηγεί στη λεζάντα της ανάρτησης που θα βρεις παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News