Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Έδεσσα: Ημερίδα για ζητήματα εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας


ΗΜΕΡΙΔΑ για ζητήματα εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας.

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενημέρωσης των μελών του, αλλά και όλων των επιχειρήσεων του Νομού μας και θα διεξαχθεί την Δευτέρα 1 Απριλίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Έδεσσας. Κεντρικός εισηγητής θα είναι ο κ. Ευάγγελος Χατζηπέτκος, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας Epsilon Net.

Στην ημερίδα θα αναπτυχθούν ζητήματα όπως: «Αναλυτική Παρουσίαση του νέου πλαισίου εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας και του ΕΡΓΑΝΗ II για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου – Απολογιστική Δήλωση αλλαγών ωραρίου, οργάνωση χρόνου εργασίας και υπερωριών - Οι νέες υποχρεώσεις των ιδιοκτητών των ΜμΕ και των λογιστικών γραφείων – Προθεσμίες και πρόστιμα».

Η ενημερωτική Ημερίδα για την εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στο Λιανεμπόριο, διοργανώνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο ‘Έδεσσας, την ΕΣΕΕ, το Επιμελητήριο Πέλλας και τον Όμιλο EPSILON NET.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News