Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Σεμινάριο βασικής υποστήριξης της ζωής πραγματοποίησε ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αλμωπίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος»


Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο βασικής υποστήριξης της ζωής που διοργάνωσε Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αλμωπίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» σε συνεργασία με την ανθρωπιστική οργάνωση KIDS SAVE LIVES – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ.

Μέσα από ένα έγκριτο και ευχάριστο σεμινάριο, διάρκειας 6 ωρών και με βιωματική συμμετοχή σε διαδραστικά σενάρια, 24 εκπαιδευτικοί, μέλη του Συλλόγου μας και επιπλέον ορισμένοι συμπολίτες μας πιστοποιήθηκαν στη μέθοδο ΚΑΡΠΑ, στην αντιμετώπιση καταστάσεων πνιγμονής από ξένο σώμα και στη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Διευθυντή του 1ου ΕΠΑ.Λ Αριδαίας κ. Παπανικολάου Χρήστο για τη φιλοξενία και το Δήμο Αλμωπίας για την άδεια χρήσης του χώρου του κτηρίου.

Θερμές ευχαριστίες στους /στις εθελοντές εκπαιδευτές /τριες Μυρσίνη Φιλιανάκη, Αλέξανδρο Καρατζά, Αναστασία Στεφανούδη, Ζωή Χατζηβρέττα, Ζωή Τσουγλίνη και Κωνσταντίνο Γρηγοριάδη της ανθρωπιστικής οργάνωσης KIDS SAVE LIVES για το πολύτιμο μάθημα ζωής!

Για το Σύλλογο

Ο Πρόεδρος

Παπαβέντσης Ανδρέας

Η Γ. Γραμματέας

Μαντούδη Βασιλική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News