Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Η Κέιτ Μίντλετον «αγνοείται» και το παλάτι χάνει κάθε έλεγχο - Σάλος με την προσπάθεια παραβίασης του ιατρικού φακέλου της


Το παλάτι φαίνεται πως έχει χάσει τον έλεγχο γύρω από την υπόθεση για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, καθώς σχεδόν καθημερινά αποκαλύπτονται λάθος χειρισμοί και νέα στοιχεία, που δυνητικά θα μπορούσαν να «βλάψουν» την σύζυγο του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Από την πρώτη στιγμή της νοσηλείας της τον Ιανουάριο η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επέλεξαν να δώσουν στην δημοσιότητα ελάχιστα στοιχεία γύρω από το σοβαρό χειρουργείο στην κοιλιά στο οποίο υπεβλήθη, ενώ η ίδια βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και μήνες.

Οι απόπειρες της βασιλικής οικογένειας να διασκεδάσει τις φήμες ότι το πρόβλημα υγείας της Κέιτ Μίντλετον είναι σοβαρότερο απ’ότι αφήνει να εννοηθεί το παλάτι, φαίνεται να έχουν πέσει στο κενό. Τόσο η πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ με τα τρία παιδιά της, όσο και η επίσκεψη μαζί με τον Γουίλιαμ σε ένα παντοπωλείο φούντωσαν τα σενάρια και τις θεωρίες συνωμοσίας.

Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο, καθώς την Τρίτη (19.3.2024) έγινε γνωστό ότι υπάλληλοι του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύτηκε η Κέιτ προσπάθησαν να «μπουν» στα ιδιωτικά αρχεία της νοσηλείας της και στον ιατρικό φάκελό της.

Οι υπεύθυνοι αρνούνται να αποκαλύψουν ποιος προσπάθησε να μπει στα αρχεία, αλλά και πόσο καιρό γνωρίζουν για την παραβίαση των αρχείων.

Το σίγουρο είναι ότι η παραβίαση έγινε την περίοδο που η Κέιτ Μίντλετον νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Η κλινική του Λονδίνου έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση, ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει εάν ο ίδιος προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση και για τα αρχεία του βασιλιά Καρόλου, ο οποίος νοσεί με καρκίνο.

Υπάλληλοι του νοσοκομείου, που βρίσκεται στο Marylebone, στο κέντρο του Λονδίνου, είπαν ότι το προσωπικό είναι «εντελώς σοκαρισμένο και απογοητευμένο» που ένας «έμπιστος συνάδελφος» θα μπορούσε να προχωρήσει σε μια τέτοια «παραβίαση εμπιστοσύνης και ηθικής».

Σύμφωνα με την dailymail, η Κέιτ φαίνεται να γνωρίζει για την παραβίαση, ενώ ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον είπε για την υπόθεση: «Αυτό είναι θέμα της Κλινικής του Λονδίνου».

Η ώρα της αλήθειας

Φίλοι του Γουίλιαμ και της Κέιτ είπαν ότι το βασιλικό ζεύγος «θέλει να είναι ξεκάθαρο και πιο ανοιχτό» σχετικά με την υγεία της Κέιτ – αλλά θέλουν να μοιραστούν τις λεπτομέρειες μόλις οι ίδιοι αισθανθούν έτοιμοι.

Η πριγκίπισσα αναμένεται τώρα να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της μετά τις 17 Απριλίου, όταν και τα παιδιά της επιστρέψουν στο σχολείο Lambrook, κοντά στο Ascot, μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Ωστόσο, υπήρξαν κάποιες αναφορές ότι η πριγκίπισσα θα μπορούσε να επιστρέψει νωρίτερα και ίσως να περπατήσει μαζί με την οικογένεια στην λειτουργία του Πάσχα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κτήμα Windsor.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News