Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Εθελοντική αιμοδοσία της Προσφοράς Ζωής στην Φούστανη Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)


Στην Τοπική Κοινότητα Φούστανης σήμερα για την εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργάνωσε ο σύλλογος μας ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΖΩΗΣ μαζί με την Εθελοντική Ομάδα Φούστανης, τον Μ.Σ. Φούστανης, τον Ι. Ναο Αγίου Γεωργίου Φούστανης και την τοπική κοινότητα.

Η προσέλευση ήταν ικανοποιητική και πάντα με την στήριξη του τμήματος της αιμοδοσίας του Γ.Ν. Έδεσσας συλλέχθηκαν αρκετές φιάλες αίματος για την κάλυψη αναγκών των κατοίκων της Αλμωπίας και αρκετά δείγματα για τη δωρεά μυελού των οστών τα οποία θα αποσταλούν για να καταχωρηθούν στην τράπεζα δοτών μυελού των οστών Ελλάδος.

Εκ μέρους του συλλόγου μας θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς:

α. Την Εθελοντική Ομάδα Φούστανης για την όμορφη πρωτοβουλία και το θερμό ενδιαφέρον της για τις δράσεις του συλλόγου μας.

β. Τον Μ.Σ Φούστανης για την διάθεση του χώρου και την άψογη φιλοξενία.

γ. Το επιστημονικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν. Έδεσσας για την συνεχή στήριξη και την αψογη συνεργασία μας.

δ. Όλους τους εθελοντές αιμοδότες και εθελοντές δότες μυελού των οστών για την προσφορά τους στον συνάνθρωπο.

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την αυτάρκεια αίματος στην περιοχή της Αλμωπίας και την στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News