Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Έδεσσα: Η 18χρονη Φανή έδωσε μαθήματα ζωής (ΒΙΝΤΕΟ)


Ακόμη μια υπέροχη δράση αγάπης με συλλογή μαλλιών πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Κομμωτικής του ΕΠΑΛ-ΕΚ Έδεσσας σε συνεργασία με το Σύλλογο Καρκινοπαθών, το πρωί της Δευτέρας 11 Μαρτίου 2024 στο Χατζηγιάννειο Πολιτιστικό Κέντρο.

H εκπαιδευτικός του Τμήματος Στεφανίδου Δέσποινα μας εημέρωση ότι δράση αυτή ονομάζεται «Δώρισε Δύναμη, Δώρισε Ζωή» γίνεται σε σταθερή βάση κατά τους μήνες Οκτώβριο και Μάρτιο η οποία έχει «αγκαλιαστεί» με πολύ αγάπη από την τοπική κοινωνία, όπως θα δείτε και από την συλλογή μαλλιών που αποτυπώνεται στο φωτογραφικό αφιέρωμα και βίντεο.


Ωστόσο φέτος η δραστηριότητα αυτή πήγε και ένα «βήμα παραπάνω», όπως μας ανέφερε.

Δείτε το σχετικό βίντεο για τα όσα μας είπε η Φανή:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News