Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Κυριλίδης: «Μια μειοψηφία κλείνει τα πανεπιστήμια και αναστέλλει τις εξεταστικές» (ΒΙΝΤΕΟ)


Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Κυριλίδη:

Σε ψήφισμα που έφερε η λαϊκή συσπείρωση κατά της ιδιωτικής εκπαίδευσης, πρέπει πρώτα οι ίδιοι τους να σκεφτούν αν οδηγούν αυτοί τους πολίτες προς αυτήν την κατεύθυνση.

Μια μειοψηφία κλείνει τα πανεπιστήμια και αναστέλλει τις εξεταστικές χωρίς να σκέφτεται τον κόπο των γονιών που σπουδάζουν τα παιδιά τους. Και αύριο θα έρθουν ως εργατοπατερες και θα επικαλούνται τον κόπο του εργάτη... υποκρισία...

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News