Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Χρώματα και αρώματα στο σπίτι και τον κήπο σας όλη τη χρονιά από το ανθοπωλείο ΠΑΣΟΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ στην Πιπεριά Αλμωπίας


ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ

Άνθη - Φυτά Καλλωπιστικά & Καρποφόρα

ΠΑΣΟΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

Πιπεριά Αλμωπίας

Στο ανθοπωλείο μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από λουλούδια για να στολίσετε το σπίτι σας, τον κήπο σας ή να τα προσφέρετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Μεγάλη ποικιλία σε λουλούδια σε μοναδικά χρώματα και αρώματα.

Η αγάπη του κόσμου και το μεράκι για τα λουλούδια, μας έδωσαν τη δύναμη να δημιουργήσουμε ένα χώρο ευχάριστο και άνετο, όπου μπορείτε να επιλέξετε σωστά αυτό που προτιμάτε, αυτό που σας εκφράζει.


Σας περιμένουμε, έχοντας ως εγγύηση τα 13 χρόνια εμπειρίας μας.

Ταυτόχρονα, αναλαμβάνουμε κατασκευές κήπων και έτοιμους χλοοτάπητες.

Τηλ. επικοινωνίας: 2384021799, 6972975405 & 6972976787

Βρείτε μας στο facebook με ΚΛΙΚ ΕΔΩ 





















































 




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News