Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Γιάννης Μουράτογλου: Άρνισσα, διάλογος με τους πολίτες (ΒΙΝΤΕΟ)


Πολιτική εκδήλωση, με τοποθέτηση του Γιάννη Μουράτογλου και διάλογο με τους πολίτες, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Άρνισσας, που ήταν κατάμεστο από τους πολίτες της περιοχής του ορεινού μας όγκου.

Ο Γιάννης Μουράτογλου αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της προεκλογικής εκστρατείας και έδωσε απαντήσεις στον πόλεμο λάσπης που έχει δεχθεί ο ίδιος και η παράταξη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα έργα που έχουν υλοποιηθεί και υλοποιούνται στην Άρνισσα και την περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας, καθώς και τις δεσμεύσεις της Συνεργασίας ευθύνης για την επόμενη δημοτική περίοδο.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τοποθετήσεις και ερωτήματα που έθεσαν κάτοικοι της περιοχής.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News