Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Λουτρόπολη «ώρα μηδέν»: Δύο βήματα μπροστά ή ένα πίσω από τον Ν. Παρούτογλου; - Τί θα επιλέξει ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος;


Έντονη είναι η κριτική που δέχεται η απερχόμενη Διοίκηση των Λουτρών και προσωπικά ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιχείρησης Χρήστος Μπάτσης, σε σχέση με την εικόνα που παρουσιάζει η Λουτρόπολη.

Την Κυριακή που μας πέρασε και ενώ ο κόσμος κατέκλυσε την περιοχή των Λουτρών, όλα υπολειτουργούσαν ή δεν λειτουργούσαν καθόλου. Το εστιατόριο έκλεισε και κανένας δεν γνωρίζει πότε θα προχωρήσουν οι διαδικασίες, η μεγάλη εξωτερική πισίνα που προσελκύει τον περισσότερο κόσμο ήταν κλειστή λόγω βλάβης και το πολυδιαφημισμένο αναψυκτήριο δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες με το "σελφ σέρβις" που έχει επιλέξει η Διοίκηση προκαλώντας τα χειρότερα σχόλια. Ταυτόχρονα, οργή προκαλούν και οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από τις εσωτερικές πισίνες.






Με δεδομένη αυτή την κατάσταση, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι έχει εξαγγείλει ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου σε σχέση με τα Λουτρά Πόζαρ και γενικότερα με το τουριστικό κομμάτι της Αλμωπίας.

Όπως έχει πει ο κ. Παρούτογλου, "το τουριστικό προϊόν της Λουτρόπολης χρειάζεται βελτίωση. Με στρατηγικές επενδύσεις για τη δημιουργία ενός καλύτερου και ολοκληρωμένου τουριστικού προϊόντος. Οι ομορφιές της Αλμωπίας μας, είναι πολλές και χρειάζονται ανάδειξη σε συνδυασμό με εναλλακτικές μορφές τουρισμού".

Και πρόσθεσε: "Αλλάζουμε το μοντέλο ανάπτυξης της Λουτρόπολης, επιλέγοντας έμπειρα διευθυντικά στελέχη που θα φέρουν νέα πνοή με οργανωμένο σχέδιο και στοχευμένες δράσεις, χωρίς αλλαγή στην γεωγραφική επιλογή του Διοικητικού Συμβουλίου. Στρατηγικοί στόχοι μας είναι η επέκταση του χρόνου διαμονής και η ενίσχυση της συχνότητας επίσκεψης, με την παράλληλη βελτίωση των εγκαταστάσεων μέσα από ορθή διαχείριση και επενδύσεις. Αφήνουμε πίσω μας το παρελθόν".

Είναι λογικό, όλες οι παραπάνω εξαγγελίες να εγείρουν το ερώτημα, αν ο κ. Παρούτογλου επιλέξει την πεπατημένη και χρησιμοποιήσει σε κομβικές θέσεις ανθρώπους που ήταν υποψήφιοι μαζί του ή αν θα επιλέξει να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις του και να επιλέξει έμπειρα διευθυντικά στελέχη.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει η ονοματολογία για την Προεδρία των Λουτρών. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα ακολουθήσει το παράδειγμα των προκατόχων του ο κ. Παρούτογλου και δεν θα γίνει ο ίδιος Πρόεδρος. Ένα από τα επικρατέστερα ονόματα για την Προεδρία των Λουτρών, είναι ο Πέτρος Τζέκος ο οποίος κατάγεται από το Λουτράκι και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χωριό, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι οριστικό.

17 σχόλια:

  1. Με τα λόγια χτίζω ανωγια και κατώγια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με αυτα τα χαλια οι λουτρακιωτες ψηφισαν μπατση. απο εκει να καταλαβεις. μονο ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ' τον Μπάτση περιμένατε πρόοδο; ευτυχώς εφυγε

      Διαγραφή
    2. 6.12 δες τους ψήφους κ μετά μίλα! Σχεδόν μισοι-μισοι ήρθαν με τον Παρουτογλου! Το θέμα είναι άλλο: θα κόψει τα δίμηνα ο νέος δήμαρχος η θα εκπληρώνει τα ρουσφέτια του στο στολίδι της Αλμωπίας όπως οι προκάτοχοι του; Να μπουν παιδιά που ξέρουν να μιλήσουν πρώτα απ' όλα στον κόσμο με χαμόγελο και ευγένια, όχι σαν τα ντουγανια που δούλευαν όλο μούτρα! Δεν χρειάζεται μόνο ξένη γλώσσα κ πτυχίο, θέλει κ αλλά! Αλλά ποιος την πληρώνει την νύφη; Εμείς οι επαγγελματίες της περιοχής! Για να δούμε ο Μπάτσης από 1/2024 θα ανέβει για κάνα καφέ η μόλις κοπεί ο μισθός δεν θα ξαναπατήσει;

      Διαγραφή
  3. μπατσης ο χειροτερος ολων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης και τα χαμάμ κλειστά...δηλ λουτρόπολη έχει απομείνει 10 πισίνες μόνο και ο παλιός καταρράκτης...αυτά άφησαν όρθια...και επισης θα σου αφήσουν και καμία 10αρια άτομα με μπλόκακια...ηλεκτρολόγο ,υδραυλικό,φύλακα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σημερινή καταντια των λουτρων ειναι τραγικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί που τα λένε είναι οι κακοί και κάνουν αντιπολίτευση..... Αυτοί που έφεραν την τραγική αυτή κατάσταση στα Λουτρά Πόζαρ πώς λέγονται????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η λουτρόπολη στο έλεος των διμηνων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι οι υποψήφιοι χρόνια τώρα κάνουν την πολιτική τους με τα ταμεία των λουτρών, μετά περιμένουμε έργα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα κλαίνε οι προμαχιωτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για 2,5 μήνες ακόμα ο κύριος Μπάτσης : πληρώνεται , διοικεί, αποφασίζει , είναι ακόμα δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα δίμηνα αφορούν το καταστατικό των λουτρών και όχι τον τελευταίο δήμαρχο αποκλειστικά. Όταν ο κ. Μπινός κόντεψε να κλείσει τα λουτρά, να τα έχει στο έλεος τους και προτού απελθει να προσλάβει 40 περιττά άτομα, εσείς όλοι κάνατε τα ίδια σχόλια; η κλαιγατε παρέα με τους γαρεφιωτες; έχει αναρωτηθεί κανείς σας πόσοι νέοι φεύγουν σεζόν αντί να εργάζονται στην ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΉ περιοχή μας; εκτός από τη λουτρόπολη συμμαζέψετε και τις επιχειρήσεις. Όλα στο ίδιο κάδρο μπαίνουν (ή μήπως τσέπες!?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε καλέ μ εκανες και γέλασα πρωί πρωί

      Διαγραφή
    2. Γέλα, για γέλια είμαστε! Σε αυτό το Δήμο θέλουμε μόνο να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Σε κανένα δήμαρχο τα τελευταία χρόνια (όσο θυμάμαι)δεν δόθηκε η ευκαιρία να βγει δεύτερη συνεχόμενη φορά, να ολοκληρώσει (ή και όχι) τα έργα του και μετά φυσικά δικαίως να κριθεί. Σε κανένα δήμαρχο, Πασοη, Μπινο, Μπάτση κλπ δεν δόθηκε ευκαιρία, μόνο χολή. Τι διαφορετικό θα γίνει με τον παρουτογλου; από εδώ παν' κι άλλοι. Η θα έχει το ελαφρυντικό της κυβέρνησης που δεν θα τον στηρίξει;; Τέτοιοι είμαστε! Αν δεν πάρουμε το δίμηνο έτσι απλά αλλάζουμε παράταξη, γνώμη και άποψη. Τον κ@@ο μας κοιτάμε και γυρνάμε όπου μας βολεύει. Εσείς που βρίζετε τον Μπάτση σήμερα, σε 5 χρόνια θα βρίζετε τον παρουτογλου αν δεν πάρει ο καθένας σας αυτό που θέλει, βάλει δε βάλει αυτός στη τσέπη του.

      Διαγραφή
  12. θέλω να ρωτήσω αν μπορεί να απάντηση κάποιος. η επιχείρηση λουτρών θα καταργηθεί όπως και οι άλλες δημοτικες επιχειρήσεις και η ΔΕΥΑ. Αν γίνει θα υπάγεται στον δήμο σε κάποια ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟΣ η στην 6η που θα δοθεί. οπότε δεν θα υπάρχει ο σημερινις πρόεδρος Λουτρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα δούμε πολλά με τούτον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News