Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Μελίτα Χισκάκη: «Πόσο ηθικό και ευγενικό είναι να μαθαίνεις στη Γ.Σ. των Λουτρών ότι μετά από 20 χρόνια δουλειάς απολυεσαι;»


Δείτε την ανάρτηση της Μελίτας Χισκάκη, με αφορμή την δήλωση του νέου Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου στην Γενική Συνέλευση των Λουτρών:


 

15 σχόλια:

  1. Το ότι υπάρχουν άτομα που θα κρατούσαν άτομα στη δουλειά τους απο ανθρωπια αντί για πιο χρήσιμα ή καταρτισμένα άτομα είναι ο λόγος που αυτός ο Δήμος θα μένει πάντα ΠΙΣΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πόσο άσχετη και ημιμαθής ήταν , είναι και θα είναι η γνωστή ΞΕΡΟΛΑ , φαίνεται από αυτή της την ανάρτηση. Οι λογιστές των λουτρών είναι εξωτερικοί συνεργάτες με σύμβαση που υπογράφεται κάθε χρόνο. Δεν είναι εργαζόμενοι. Είναι ελεύθεροι επαγγελματίες που έχουν ενδεχομένως και άλλες συμβάσεις με άλλους και φυσικά ιδιωτική πελατεία. Υπό αυτήν την έννοια δεν απολύονται, απλά χάνουν έναν πελάτη. Αλλά τι να περιμένουμε από κάποια που νομίζει πως τα ξέρει όλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι θα πει απολύονται μετά 20 χρόνια; Οι λογιστές των Λουτρών έχουν και γραφεία. Οι μέχρι τώρα δήμαρχοι δεν τους αντικαθιστούσαν, ο νέος δήμαρχος θέλει να τους αλλάξει. Δικό του θέμα, ας δουλέψουν και άλλοι σ' αυτή την θέση, όπως αλλάζουν και ολες οι άλλες ανά τετραετία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρόκοψαν τόσα χρόνια τα Λουτρά από εξωτερικούς συνεργάτες, βλέπουμε την κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χωνεψε επιτέλους ότι από 1 Γενάρη είστε αόρατοι όλοι σας και έρχεται ο Νίκος με όρεξη να φέρει τα πάνω κάτω. Έλεος με σένα θα ασχολούμαστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κυρία χισκακη να βλέπει ότι οτιδήποτε και να πει την βρίζει και την κοροϊδεύει όλος ο κόσμος. Για αυτό καιρός είναι να κρατάει τις απόψεις της για τον εαυτό της. Τα Λουτρά τόσο καιρό είναι παρατημένα και σε κακή κατάσταση από αυτούς που υπήρχαν τόσο καιρό. Τα Λουτρά ταΐζουν όλη την τοπική κοινωνία και οποίος δεν κάνει σωστά τη δουλειά του πρέπει να παίρνει πόδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελεος πια απο λογια χορτασαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχει τάξει σε πολλούς δουλειά Μελιτα, μην το ψάχνεις, είναι πολλοί οι χορηγοί. Σίγουρα δεν είναι ηθικό, αλλά τι σημαίνει για τον καθένα φαίνεται από τις πράξεις του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απαράδεκτη συμπεριφορά, αποφασίζουμε και διατάζουμε. Ωχ,ξεκίνησαν... Στοίχημα ότι θα μπει νέο άτομο από Λουτράκι του συνδυασμού, ποιο είναι άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 20 χρόνια; και ήθελες κι αλλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα καλύτερα έρχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για να τα αναλάβει το δικό του γραφείο...Καλά ξεκινάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Της είπε κανείς ότι τα λουτρά σημαίνει δημόσιος υπάλληλος???? Αλλάξτε τα όλα.μπας και δει ο τόπος άσπρη μέρα.... έλεος κυρία μελιτα.... φτάνει.... όλη η σοφία του πλανήτη δεν είναι επάνω σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλο το επιτελείο των λουτρών ήταν για αλλαγή εδώ και χρόνια ..και τον φύλακα μην ξεχάσεις Νίκο τσάμπα κρατάει θέση εκεί πάνω, συνταξιούχος είναι ας πάει σπίτι να χαρεί την σύνταξη του ο άνθρωπος ..συνταξιούχος που εργάζεται και οι νέοι είναι εκτός τρομερά πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News