Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Προανήγγειλε ριζικές αλλαγές στα Λουτρά ο Ν. Παρούτογλου: Αλλάζει την λογιστική ομάδα - Ενδελεχής έλεγχος για τυχόν παρατυπίες


Πραγματοποιήθηκε η τρίτη κατά σειρά επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών.

Έχοντας την πλειοψηφία, λόγω απουσιών μετόχων - Δημοτικών Συμβούλων, ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιχείρησης Χρήστος Μπάτσης εμφανίστηκε υπέρμαχος του έργου του και υποστήριξε ότι επί ημερών του άλλαξαν μορφή τα πάντα. Δεν πτοήθηκε ούτε από τη σφοδρή κριτική της αντιπολίτευσης, αλλά ούτε και από όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις δυσλειτουργίες που παρατηρούνται στα Λουτρά.

Τελικά, τα κρίσιμα θέματα πέρασαν κατά πλειοψηφία ή ομόφωνα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τοποθέτηση του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Νίκου Παρούτογλου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να είναι Πρόεδρος στην Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών. Παράλληλα, προανήγγειλε ότι θα αλλάξει η λογιστική ομάδα της Επιχείρησης. Τέλος, διευκρίνισε ότι θα γίνει ενδελεχής έλεγχος και τυχόν παρατυπίες θα αντιμετωπιστούν ανάλογα.

11 σχόλια:

  1. Επιτέλους ένας δήμαρχος να τους βάλει όλους στη θέση τους. Μπράβο Νίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους αλλαγές, επιτελους ένας δήμαρχος που δεν θα είναι πρόεδρος των Λουτρών, επιτελους κάποιος θα ξεσκονίσει.... Νίκο όλα στο φως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μας πούνε και πόσα χιλιάρικα χρέος έχουν τα Λουτρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τίποτα δεν θα κάνει....θα μπει και ο ίδιος στο παιχνίδι που γίνεται χρόνια τώρα.... Και κάποιοι άλλοι είπαν τα ίδια αλλά δεν έκαναν τίποτα...αν έκαναν πολλοί θα ήταν φυλακή για κατάχρηση εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θυμίζει Αλέξη Τσίπρα. Μετα όλοι ξέρουμε πως κατέληξε η ιστορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρουτογλου την είδες πολύ κάποιος από όταν βγήκες χαμήλωσε λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποσο ισχύει. Και μυρίζομαι πως θα πάθουν μεγάλη πλάκα από την ανικανότητα κάποιων. Θα ζοριστούν. Επίσης το να τους ξηλώσει όλους από πάνω απαράδεκτο. Με 5 δημάρχους ήταν κάποιοι πως την είδανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News