Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Έδεσσας Γιάννη Μουράτογλου για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ


Θέλω να συγχαρώ το νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, κ. Στέφανο Κασσελάκη, για την εκλογή του και να του ευχηθώ να εργαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος της πατρίδας μας και όλων των Ελλήνων.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ και τους τοπικούς πολιτικούς οργανισμούς που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, για την εκλογή του νέου τους αρχηγού, αλλά και για την διεξαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών εκλογής.

Από την πλευρά μας επιθυμούμε πάντα να έχουμε συνεργασία με όλους τους πολιτικούς οργανισμούς (Τοπικές Οργανώσεις, Δημοτικές Παρατάξεις και ομάδες πολιτών), στο πνεύμα του πολιτικού πολιτισμού και της ελευθερίας του καθενός στις πολιτικές του αντιλήψεις.

Γιάννης Μουράτογλου

Δήμαρχος Έδεσσας

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News