Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Ο Γιώργος Συλλέκτης υποψήφιος με τον Χρήστο Μπάτση, μετά από ένα πλούσιο έργο στην ΔΗ.Κ.Ε.Α.


Γεννήθηκε στις 04 Φεβρουαρίου του 1977 στην Έδεσσα και είναι κάτοικος Σαρακηνών. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Μπαγγέα με την οποία έχουν 3 παιδιά.

Δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα ενώ παράλληλα είναι ιδιοκτήτης φυτωρίου, με αποτέλεσμα να γνωρίζει εκ πείρας τις καθημερινές δυσκολίες του πρωτογενή τομέα.

Κατά τους 18 μήνες ενασχόλησης του ως Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.Α. Αλμωπίας, διοργάνωσε εκδηλώσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος οι οποίες είχαν μεγάλη επιτυχία και έλαβαν μέρος στο Δήμο μας για πρώτη φορά.


Ενδεικτικές αυτών ήταν η 1η & 2η Έκθεση Τοπικών Τροφίμων Αλμωπίας, το 1ο & 2ο Street Food Party, το 1ο & 2ο Φεστιβάλ Οίνου (Οινοέκθεση) Αλμωπίας, η Παγκόσμια ημέρα Παιδικού Βιβλίου, ο 2ος Αλμωπαίος Ποδηλατικός Γύρος (2022), Street Tennis, Πάμε Δασάκι (Picnic), το Goodbye Summer Party, τα Carnival Party & Κούλουμα, όπως επίσης και χορευτικές εκδηλώσεις στην Κεντρική Πλατεία Αριδαίας.















































Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της θητείας έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενίσχυση της Φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου, που αποτελεί ένα κόσμημα για τον Δήμο μας, ενώ παράλληλα ενίσχυσε τον στόλο της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας με ένα νέο όχημα και ανέπτυξε σημαντικές εθελοντικές δράσεις όπως ο καθαρισμός στο Δασάκι Αριδαίας σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της πόλης Θοδωρή Ταρασίδη.