Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Δημοσιογράφοι από την Ρουμανία προβάλλουν τον ορεινό τουρισμό της Πέλλας


Προσκεκλημένοι του Αντιπεριφερειάρχη, Ιορδάνη Τζαμτζή

Τέσσερις Ρουμάνοι, εκ των οποίων ένας δημοσιογράφος του περιοδικού Ski Magazine, μία ρεπόρτερ του τηλεοπτικού δικτύου Antena 3 Ρουμανίας, ο εικονολήπτης του καναλιού και ο εκπρόσωπος του tour operator Hello Holidays Ρουμανίας, φιλοξενήθηκαν από την Π.Ε. Πέλλας, στο πλαίσιο της περιήγησής τους σε ορεινούς προορισμούς της χώρας μας.

Οι τρεις δημοσιογράφοι και ο tour operator θα συστήσουν, στους λάτρεις του χειμερινού τουρισμού της χώρας τους, το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμάκτσαλάν, τον γραφικό Παλαιό Άγιο Αθανάσιο και άλλους δημοφιλείς προορισμούς, στους οποίους ξεναγήθηκαν από στελέχη της Π.Ε. Πέλλας.


Τους τέσσερις Ρουμάνους επισκέπτες υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, ο οποίος τους μίλησε για την ιστορία και τα αξιοθέατα του τόπου, τους προσκάλεσε να ξαναεπισκεφθούν την Πέλλα και τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα και τοπικά προϊόντα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News