Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Νεκρός και ο δεύτερος πιλότος του Φάντομ - Θρήνος για τον σμηναγό Τσιτλακίδη


Τραγικός είναι ο επίλογος στην πτώση του Φάντομ στην Ανδραβίδα, καθώς την Τετάρτη (1.2.2023) ανακοινώθηκε πως και ο πιλότος, Ευστάθιος Τσιτλακίδης, είναι νεκρός.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωσή του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας ο σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης που κατέπεσε με το F-4 Φάντομ ανοιχτά της Ανδραβίδας τη Δευτέρα είναι νεκρός.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση οι έρευνες ολοκληρώθηκαν, ενώ η συγκέντρωση και η ανάλυση των ευρημάτων, επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας, οι γονείς του ενημερώθηκαν για τον θάνατο του γιου τους από τον αρχηγό ΓΕΑ, Θεμιστοκλή Μπουρολιά. Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως τόσο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, όσο και ο αρχηγός ΓΕΑ θα επισκέπτονταν εντός της ημέρας την οικογένεια Τσιτλακίδη στο Νευροκόπι.

Σημειώνεται πως από την πρώτη στιγμή είχαν εντοπιστεί συντρίμμια στη θάλασσα της Ανδραβίδας, ενώ λίγες ώρες μετά είχε εντοπιστεί το άψυχο σώμα του 29χρονου συγκυβερνήτη Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News