Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου


Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η παρορμητικότητα είναι μια τάση στο πρώτο μισό της ημέρας, ιδιαίτερα στις επικοινωνίες. Προσπάθησε να μην μπεις σε κάτι χωρίς σκέψη και πρόωρα. Επίσης, πρόσεξε τις εντάσεις που μπορεί να φέρουν οι προσδοκίες σου από τους άλλους. Τα μηνύματα μπορεί να είναι αντικρουόμενα αυτήν τη στιγμή. Μια μικρή πρόκληση Ερμή – Άρη μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα. Προσπάθησε να μην παίρνεις τις διαφωνίες προσωπικά και βρες τρόπους να ορίσεις τους δικούς σου ρυθμούς, αντί να βασιστείς σε άλλους που μπορεί να μην κινούνται με τη σωστή ταχύτητα για τις προτιμήσεις σου.

Ταύρος

Το πρώτο μισό της ημέρας η τάση για βιαστικές αποφάσεις είναι έντονη, καθώς ο Ερμής και ο Άρης σχηματίζουν μια τεταμένη δευτερεύουσα πτυχή. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην σε εκνευρίζουν οι διαφορές απόψεων. Είναι καλύτερο να εξοικονομήσεις ενέργεια και όχι να τη σπαταλήσεις. Αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει νεύρα. Οι διελεύσεις της Σελήνης σε προκαλούν να δεις τις δυο όψεις μιας κατάστασης. Οι πολύ υψηλές προσδοκίες μπορούν να παίξουν με τη διάθεση σου, αλλά αν τις κρατήσεις υπό έλεγχο μπορείς να απολαύσεις πολλά παρακάτω.

Δίδυμοι

Με τη σημερινή τεταμένη πτυχή Ερμή – Άρη μπορεί να νιώθεις κάπως αναστατωμένη. Και η αντίθεση Σελήνης -Δία σου δημιουργεί ανησυχία. Η γρήγορη δράση μπορεί να μην έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, εάν ενεργείς υπό αυτήν την κατάσταση. Απόφυγε την τάση να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα ή να κάνεις επιλογές που δεν έχεις σκεφτεί καλά. Θα προσελκύσεις περισσότερη τύχη, εάν μειώσεις τις υπερβολές. Αυτό θα έρθει πιο φυσικά αργότερα σήμερα και αύριο, όταν οι διελεύσεις σου προφέρουν περισσότερη προνοητικότητα.

Καρκίνος

Στο πρώτο μισό της ημέρας πρόσεξε την ανυπομονησία στην επικοινωνία. Είναι πολύ εύκολο να διαφωνήσεις ή να ξεγελαστείς με μια δευτερεύουσα προκλητική όψη του Ερμή με τον Άρη. Εάν τα συναισθήματα απελευθερώνονται με τη μορφή εκρήξεων, καλύτερα να συγκρατηθείς. Αφιέρωσε χρόνο στις ιδέες σου, αλλά προτίμησε να τις μοιραστείς και να τις επικοινωνήσεις από αύριο. Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 4ο οίκο σου το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να εκτονώσεις τις εντάσεις και την πίεση. Αργότερα σήμερα η εστίαση στις προτεραιότητες γίνεται ευκολότερη.

Λέων

Μπορεί να νιώθεις έντονα την ανάγκη για αλλαγή σήμερα, αλλά μπορεί να μην ξέρεις από που να ξεκινήσεις -μόνο προς το παρόν. Έχεις πίστη στις ικανότητες σου να διαχειρίζεσαι καλύτερα τη ζωή σου, προσπάθησε όμως να αποφύγεις τις παγίδες της γρήγορης λήψης αποφάσεων. Με τις σημερινές διελεύσεις πρόσεξε γιατί μπορεί να πέσεις στην παγίδα να παρακάμψεις βήματα ή να πιέσεις τα πράγματα. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου για μια διαμονή άνω των δυο ημερών και η μάθηση, αλλά και η κοινή χρήση, είναι θέματα.

Παρθένος

Τα άλυτα προβλήματα μπορεί να σου φαίνονται έντονα με τον κυβερνήτη σου Ερμή σε μικρή προκλητική όψη με τον Άρη. Σου είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς σε ένα καλό σχέδιο, στην αντιμετώπιση και στην προώθηση του. Πρόσεξε για βιαστικές λύσεις σε προβλήματα που απαιτούν περισσότερη προσπάθεια. Η λήψη γρήγορων αποφάσεων σήμερα δεν θα εξελιχθούν υπέρ σου, για αυτό προσπάθησε να δώσεις χρόνο στα πράγματα. Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 2ο οίκο σου αργότερα σήμερα, είναι προτιμότερο να βάλεις στο πρόγραμμα δραστηριότητες που σε ηρεμούν.

Ζυγός

Η ένταση στο πρώτο μισό της ημέρας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε μια όψη Ερμή – Άρη που σε κάνει να νιώθεις ότι πρέπει να ολοκληρώσεις τα πράγματα αμέσως, αλλά το να πιέσεις τις καταστάσεις είναι πιθανό να οδηγήσει σε απογοήτευση. Μπορεί επίσης να υπάρξουν ανήσυχες στιγμές σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιο σου απέναντι από το Δία, αλλά είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να κατανοήσεις τις ανάγκες σου. Επιδίωξε να τροφοδοτήσεις την ανάγκη του μυαλού σου για τόνωση, αλλά απόφυγε να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα ή να επικοινωνείς παρορμητικά. Σημείωσε ότι το ψυχικό στρες θα μπορούσε να επηρεάσει προσωρινά την ικανότητα σου να σκέφτεσαι καθαρά.

Σκορπιός

Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 12ο οίκο σου σήμερα, δείχνοντας την ανάγκη σου για ξεκούραση. Πρόσεξε την ανυπομονησία σου στη δουλειά και στις επικοινωνίες σου. Μπορεί να είναι δελεαστικό να παραλείψεις βήματα σε κάποια διαδικασία ή να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα, αλλά κανένα από τα δυο δεν είναι ωφέλιμο. Καθώς η μέρα προχωρά, η συγκέντρωση σου και η εστίαση σου βελτιώνονται. Είσαι αφοσιωμένη στους στόχους σου και δεν έχεις χρόνο για διασκέδαση.

Τοξότης

Κατά το πρώτο μισό της ημέρας, καλό είναι να προσέχεις τις άστοχες παρατηρήσεις, τις παρορμητικές αποφάσεις και τα γρήγορα συμπεράσματα. Ο Ερμής και ο Άρης σχηματίζουν μια μικρή προκλητική όψη και το να υποκύψεις στην ανυπομονησία είναι εύκολο, αλλά όχι ωφέλιμο. Μην κρατάς πράγματα μέσα σου. Αν αποφασίσεις να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου για κάτι, προσπάθησε να επιλέξεις πολύ προσεκτικά τα λόγια σου, ώστε να καταλήξεις σε ένα θετικό συμβιβασμό. Η Σελήνη μεταβαίνει στον κοινωνικό σου τομέα αργότερα και θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στους φίλους σου.

Αιγόκερος

Μια διέλευση Ερμή – Άρη μπορεί να σε κάνει να νιώθεις μια αναστάτωση στο πρώτο μισό της ημέρας. Στην ιδανική της περίπτωση, αυτή η πτυχή σε ενθαρρύνει να κάνεις ένα άλμα μπροστά και να αφήσεις πίσω προβληματικές περιοχές. Μπορεί όμως να σε οδηγήσει και σε παρορμητικούς μονολόγους ή σε περιττές διαφωνίες. Βάλε στόχο να αποβάλλεις τα αρνητικά συναισθήματα που δεν σε βοηθούν να βελτιώσεις τη ζωή σου. Επιδίωξε επίσης να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα. Καθώς η μέρα προχωρά, η εστίαση και η συγκέντρωση έρχονται πιο εύκολα. Η Σελήνη κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, ενθαρρύνοντας σε να ορίσεις και να εστιάσεις στις προτεραιότητες σου.

Υδροχόος

Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς από την ανυπομονησία σου. Υπάρχει μια τάση για τσακωμούς ή παρεξηγήσεις. Απόφυγε επίσης να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα. Με τη Σελήνη αργότερα στον τομέα της επικοινωνίας σου απέναντι από τον Δία, οι εντάσεις προκύπτουν από πάρα πολλές επιλογές ή πάρα πολλές πληροφορίες. Η τάση σου να αναλαμβάνεις πολλά, σε κάνει να νιώθεις πίεση, στρες και ότι σε τραβάνε ταυτόχρονα προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Ιχθείς

Στόχος είναι να αντισταθείς στην αίσθηση ότι πρέπει να βιάσεις πράγματα και καταστάσεις. Η ανυπομονησία σου μπορεί να προκαλέσει εμπόδια στη ζωή σου. Όταν αισθάνεσαι ανήσυχη, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις τις αλλαγές. Σήμερα η εστίαση στους προσωπικούς στόχους και τις αξίες σου θα προσφέρει περισσότερα στην ευτυχία σου. Αργότερα σήμερα, θα σου είναι πιο εύκολο να παρατηρήσεις τις καταστάσεις και να καταστρώσεις τις στρατηγικές σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News