Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Τα 6 ζώδια που θα είναι τυχερά στα ερωτικά τους τον Μάρτιο


Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που πολλοί θα κλείσουν αρκετά κεφάλαια στη ζωή τους, έτσι ώστε να έρθουν πολλά καινούργια πράγματα τον Μάρτιο.

O Μάρτιος είναι από κάθε άποψη ο πιο σημαντικός μήνας του 2023 καθώς θα έχουμε τρεις τρανταχτές πλανητικές αλλαγές Κρόνου, Πλούτωνα και Άρη. Επίσης, η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 16 Μαρτίου φέρνοντας τύχη στον ερωτικό τομέα, ιδιαίτερα στα ζώδια της φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και Ζυγούς).

Πέρα όμως από όλα αυτά, ο Μάρτιος θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός στον αισθηματικό τομέα για 6 ζώδια. Το πάθος τους θα είναι τονισμένο και αυτό θα κάνει τη διαφορά στα αισθηματικά τους.

Τα 6 ζώδια που θα έχουν τύχη στον έρωτα τον Μάρτιο του 2023

Κριός

Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας και θα παραμείνει μέχρι τις 16 Μαρτίου, απογειώνοντας την ερωτική ενέργειά σας. Είναι η ιδανική στιγμή να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να εκφράσετε το πώς νιώθετε.

Ταύρος

Ο Μάρτιος για τους Ταύρους θα είναι καλύτερος από τον Φεβρουάριο. Θα έχουν περισσότερη εύνοια στα αισθηματικά τους και μία πιο ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων στην προσωπική τους ζωή.

Ζυγός

Ο Μάρτιος για τους Ζυγούς θα είναι πολύ τυχερός για τις σχέσεις τους. Έχουν πολλές πιθανότητες να κάνουν σημαντικές γνωριμίες ή και να προχωρήσουν σε μια επισημοποίηση της σχέσης.

Σκορπιός

Ο Μάρτιος για τους Σκορπιούς είναι επιτέλους μία καλή περίοδος για την αισθηματική τους ζωή. Στις 16 Μαρτίου, η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Ταύρου και από αυτή την θέση θα επηρεάσει άμεσα τον τομέα των σχέσεων του Σκορπιού, επομένως η συντροφικότητα και δέσμευση γίνεται πιο ουσιαστική. Ο έρωτας, το φλερτ και η διασκέδαση, θα τα φωτίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύς που θα μείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 20 Μαρτίου.

Τοξότης

Η διάθεση είναι ανεβασμένοι και οι Τοξότες έχουν όρεξη για διασκέδαση, φλερτ, ταξίδια και κοινωνική ζωή. Γενικότερα ο Μάρτιος για τους Τοξότες θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός στα ερωτικά με περισσότερη τύχη αλλά και ευκαιρίες να διασκεδάσετε περισσότερο.

Αιγόκερως

Μέχρι τις 16 Μαρτίου που η Αφροδίτη θα συμπορεύεται με τον Δία είναι ένα τυχερό διάστημα για τους Αιγόκερως να αναζωογονηθεί η σχέση τους. Ο νέος μήνας θα κάνει τους Αιγόκερους να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους με τα προσωπικά τους να είναι σε πολύ θετική κατάσταση.

Πηγή: bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News