Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Τραγωδία στην Ημαθία: 27χρονος σκοτώθηκε με την μηχανή του - Ανείπωτη θλίψη


Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Ημαθίας, μετά την είδηση του θανάτου ενός νέου άνδρα, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή του επάνω στην άσφαλτο.

Πιο συγκεκριμένα, στις 12:20 το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου 2023, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στο Ανω Ζερβοχώρι Νάουσας, μεταξύ ΙΧ αγροτικού αυτοκινήτου που οδηγούσε 80χρονος άνδρας και μιας μηχανής στην οποία επέβαινε 27χρονος οδηγός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 27χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, στο σημείο κατέφτασαν η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου και κατέληξε. Προανάκριση του θλιβερού συμβάντος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News