Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Αυτά τα τρία ζώδια θα βρουν το ταίρι τους τα φετινά Χριστούγεννα


Η πιο λαμπερή περίοδος του χρόνου, αυτή των Χριστουγέννων, πλησιάζει, και οι περισσότεροι τις περνούν οικογενειακά, με το ταίρι τους ή με αγαπημένους φίλους.

Αυτή η εποχή ενδείκνυται για νυχτερινές βόλτες με το ταίρι μας στους στολισμένους δρόμους και βραδιές με ζεστό κρασί μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Εσείς οι... ελεύθεροι όμως, αγχώνεστε μήπως είστε μόνοι σας τα φετινά Χριστούγεννα; Τα τρία παρακάτω -ελεύθερα- ζώδια θα ερωτευτούν πολύ σύντομα, και μάλιστα μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων.

Μέσα μέσα σε αυτά είναι και το δικό σας ζώδιο;

Ποια ζώδια θα ερωτευτούν τα φετινά Χριστούγεννα

Ταύρος

Στην πραγματικότητα είστε ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια. Η χρονιά που φεύγει δεν ήταν ήταν ιδιαίτερα έντονη στα αισθηματικά και αν συνεχίσετε να κλείνεστε στο σπίτι, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Οπότε αυτή την εορταστική περίοδο βγείτε, διασκεδάστε, ρισκάρετε και θα δείτε πως ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα από εκεί που δεν το περιμένετε!

Παρθένος

Ρεαλιστές και συχνά κυνικοί χαρακτηρίζονται οι Παρθένοι. Ωστόσο, την περίοδο αυτή η ανάγκη σας να περάσετε τις γιορτές με έναν νέο έρωτα, είναι πιο έντονη από ποτέ. Ανοίξτε λοιπόν διάπλατα τα μάτια σας και τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι... όπως ακριβλως τα έχετε ονειρευτεί!

Τοξότης

Ο Τοξότης αυτή την περίοδο αφήνεται στις προοπτικές ενός νέου έρωτα, και όπως φαίνεται κάνει πολύ καλά! Βγείτε έξω, δείτε γύρω σας, γνωρίστε πρόσωπα και θα... δείτε τι χάνατε τόσο καιρό που ήσασταν κλεισμένοι στον εαυτό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News