Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου


Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Θα μπορούσες να χάσεις προσωρινά κάποιο κίνητρο σήμερα ή θα μπορούσες να αισθανθείς αμφιβολίες, καθώς επαναξιολογείς συγκεκριμένα μονοπάτια ή έργα. Η αλλαγή μπορεί να έχει να κάνει με την κοσμοθεωρία σου και μπορεί να χρειαστείς λίγο ανεφοδιασμό στο κομμάτι της έμπνευσης. Μπορεί να σε βοηθήσει να εστιάσεις στο να αφήσεις τα αρνητικά συναισθήματα για να δημιουργήσεις χώρο για περισσότερη χαρά στη ζωή σου. Με τον Ήλιο στον ηλιακό 9ο οίκο σου εστιάζεις στην ευρύτερη εικόνα, αλλά το τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα σήμερα, υποδηλώνει την τάση να αισθάνεσαι λίγο πίσω σχετικά με κάποια ζητήματα.

Ταύρος

Μπορεί να νιώσεις κάποια αβεβαιότητα σήμερα και την προσοχή σου να διασπάται. Θα υπάρξουν και καλύτερες στιγμές αν θέλεις να “κλειδώσεις” κάτι. Οι ασάφειες είναι προσωρινές και κατά κάποιον τρόπο χρήσιμες για να σε βοηθήσουν να συντονίσεις τον εαυτό σου. Ωστόσο είναι καλύτερο να αποφύγεις να κάνεις παρορμητικές κινήσεις με βάση την τρέχουσα διάθεση σου ή τις αντιλήψεις σου. Η επιθυμία να δημιουργήσεις μια βαθύτερη σύνδεση με κάποιον μπορεί να θολώσει το όραμα σου προς το παρόν και οι ευσεβείς πόθοι αλλοιώνουν τις αντιλήψεις σου.

Δίδυμοι

Οι σημερινές διελεύσεις προειδοποιούν ότι είναι καλύτερο να είσαι επιφυλακτική σήμερα. Είναι όμως η κατάλληλη στιγμή να σημειώσεις τις περιοχές όπου έχεις χάσει λίγο την έμπνευση σου. Σκέψου ότι ορισμένα πράγματα μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ξεδιπλωθούν. Είναι πολύ πιθανό να έχεις ένα πέπλο πάνω από τα μάτια σου που σε εμποδίζει να δεις καθαρά σε ορισμένα σημεία αυτήν τη στιγμή. Απόλαυσε δημιουργικές δραστηριότητες και απόφυγε να προγραμματίσεις εργασίες που απαιτούν σοβαρή εστίαση.

Καρκίνος

Με τις σημερινές διελεύσεις είναι καλύτερο να προσεγγίσεις τα πράγματα με χαλαρό, δημιουργικό τρόπο όπου χρειάζεται, έχοντας κατά νου ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι ξεκάθαρα. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι στερεύει ο αέρας σου ή τα επίπεδα κινήτρων να χάνονται προσωρινά. Αυτό που σε ενέπνευσε στο παρελθόν μπορεί να χρειαστεί κάποιες προσαρμογές. Αντίθετα μπορεί να αναζητήσεις μια διαφορετική πηγή έμπνευσης. Η έλλειψη εστίασης τώρα μπορεί να υποδηλώνει την ανάγκη για ένα διάλειμμα ή για προσωπική ανανέωση.

Λέων

Ενώ αυτή μπορεί να είναι μια δημιουργική μέρα από τη μια, από την άλλη πρόσεξε ώστε η διάθεση σου να μην εξαρτάται από τους άλλους και τις αντιδράσεις τους. Οι σημερινές διελεύσεις μπορεί να σε κάνουν να αμφισβητείς τις τρέχουσες πηγές έμπνευσης σου. Το να διατηρείς τα όρια ξεκάθαρα ή να ξέρεις που βρίσκεσαι μπορεί να είναι δύσκολο. Είναι σημαντικό να δίνεις στα πράγματα λίγο περισσότερο χρόνο, καθώς νιώθεις γύρω σου ένα μυστήριο, μια ασάφεια ή περίπλοκα συναισθήματα.

Παρθένος

Η Σελήνη κατευθύνεται στο ζώδιο σου χρωματίζοντας τα συναισθήματα σου. Ωστόσο οι σημερινές διελεύσεις τείνουν να θολώνουν τα όρια. Μπορεί να νιώσεις ότι υπάρχουν υπεκφυγές σε μια σχέση ή μπορεί να δεις κάποιες προσδοκίες να διαψεύδονται. Αν και είναι προσωρινό, είναι λογικό να δίνεις προσοχή σε αυτά τα συναισθήματα, καθώς μπορούν να σου δείξουν τομείς της ζωής σου που απαιτούν λίγη ανανέωση. Απόφυγε τις δεσμεύσεις ή τα δύσκολα συμπεράσματα μέχρι να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα.

Ζυγός

Οι σημερινές διελεύσεις μπορεί να δημιουργήσουν κάποια συναισθήματα αμφιβολίας και μπορεί να σε επιβραδύνουν. Προς το παρόν είναι δύσκολο να κατανοήσεις τα σήματα που λαμβάνεις. Καλύτερα να αφιερώσεις χρόνο στη διασκέδαση ή στις ονειροπολήσεις. Μπορεί τα πράγματα να μην κυλήσουν όπως τα έχεις προγραμματίσει. Επιδίωξε να κρατάς τα πράγματα απλά, όσο περίπλοκα κι αν φαίνονται. Το να δίνεις υποσχέσεις με βάση τα τρέχοντα επίπεδα κινήτρων δεν είναι καλή ιδέα, καθώς μπορεί να είναι λίγο ανακατεμένα.

Σκορπιός

Οι σημερινές διελεύσεις τείνουν να αναδεικνύουν τομείς της ζωής σου όπου χρειάζεσαι περισσότερο ρεαλισμό ή έμπνευση. Μια λύση για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα είναι να σκεφτείς ότι τα αδιέξοδα είναι προσωρινά. Μπορεί να χρειαστείς λίγο χρόνο για να φτάσεις σε ένα πιο ξεκάθαρο σημείο. Μπορεί να νιώσεις τον πειρασμό να προχωρήσεις σε μια νέα αγορά ή εμπειρία χωρίς να λάβεις υπόψη τις συνέπειες και είναι καλύτερο να κρατήσεις αυτές τις τάσεις μακριά. Απόφυγε σημαντικές συζητήσεις ή υπογραφές μέχρι να γίνει πιο ξεκάθαρο το τοπίο.

Τοξότης

Οι σημερινές διελεύσεις σου υπενθυμίζουν να επιβραδύνεις και να εξετάσεις τις ανεκπλήρωτες ανάγκες σου πριν προχωρήσεις. Το να τις νιώθεις προσωρινά ξεφουσκωμένες μπορεί να φαίνεται ενοχλητικό τώρα, αλλά αν αφιερώσεις λίγο χρόνο για να ξανασκεφτείς ορισμένα σχέδια ή στόχους με δημιουργικούς τρόπους θα δεις ότι θα βγεις κερδισμένη.

Αιγόκερος

Προτιμάς να κρατάς τα πράγματα προσγειωμένα και ρεαλιστικά, αλλά η σημερινή διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει τα όρια. Είναι μια καλή μέρα για δραστηριότητες ελεύθερης μορφής. Υπάρχει αβεβαιότητα γύρω σου και μπορεί να είναι απαραίτητο να αφήσεις τα πράγματα ανοιχτά. Εάν τα επίπεδα κινήτρων είναι χαμηλά ή έχεις πρόβλημα να εστιάσεις, σκέψου τρόπους να καλύψεις τις ανάγκες σου χρησιμοποιώντας τη φαντασία ή τον ρομαντισμό σου.

Υδροχόος

Οι σημερινές διελεύσεις θα μπορούσαν να παίξουν με τις προσδοκίες σου, αλλά είναι προσωρινές και μπορεί ακόμη και να οδηγήσουν σε μια νέα πηγή έμπνευσης. Είναι καλύτερο σε αυτή τη φάση να αποφύγεις δεσμεύσεις για τις οποίες μπορεί αργότερα να μετανιώσεις. Δώσε χρόνο και χώρο στον εαυτό σου. Ίσως γίνεις λίγο υπερπροστατευτική με τον εαυτό σου, ίσως και να αμφισβητήσεις τα συναισθήματα κάποιου για εσένα.

Ιχθείς

Τα επίπεδα κινήτρων υπόκεινται σε σκαμπανεβάσματα με τις σημερινές διελεύσεις. Μπορεί να ψάχνεις για κάποια έμπνευση η οποία μπορεί να σε κρατήσει σε μια ανήσυχη κατάσταση προσωρινά. Ενώ μπορεί να υπάρχει ένα αίσθημα αλλαγής και πιθανώς ενθουσιασμός, μπορεί ταυτόχρονα να υπάρχει και μια σύγχυση. Ο πειρασμός να συμφωνήσεις με τους άλλους σε αυτή τη φάση θα μπορούσε να οδηγήσει μελλοντικά σε παρεξηγήσεις ή ή προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News