Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 13 Δεκεμβρίου


Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον δημιουργικό σου τομέα, αλλά αντιτίθεται στον Κρόνο σήμερα το πρωί. Είναι μια μέρα για να αναζητήσεις διασκέδαση και παιχνίδι. Οι ρομαντικές σου τάσεις είναι πιο έντονες από το συνηθισμένο. Μπορεί επίσης να υπάρξουν προκλήσεις που διαχωρίζουν την ευχαρίστηση και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Στην ιδανική περίπτωση μπορείς να ξεπεράσεις τα εμπόδια που σου στερούν την απόλαυση και που ίσως σχετίζονται με τις ευθύνες σου απέναντι στους άλλους ή τις απαιτήσεις των φίλων σου.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σου όλη μέρα αναζητάς περισσότερη άνεση και ηρεμία. Είναι η ώρα του σεληνιακού μήνα για να εξερευνήσεις τον εσωτερικό κόσμο σου και να έρθεις σε επαφή με τις ανάγκες σου. Μια αντίθεση Σελήνης – Κρόνου νωρίς σήμερα σου υπενθυμίζει τις δεσμεύσεις σου, προκαλώντας σε να βρεις μια ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της κοινωνικής σου ζωής. Μπορεί να μην είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής με τις απόψεις σου αργότερα σήμερα. Οι καθυστερήσεις ή οι λανθασμένες επικοινωνίες χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό.

Δίδυμοι

Μπορεί να υπάρξει μια μικρή απογοήτευση, καθώς βλέπεις την πραγματικότητα μιας κατάστασης ή μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις που περιστρέφονται κυρίως γύρω από τις ευθύνες. Ωστόσο υπάρχει μια και η δυνατότητα να επιτευχθεί η ισορροπία και να υπάρξει κατανόηση στη σχέση σου με κάποιον σημαντικό άνθρωπο για σένα. Η Σελήνη στον τομέα των επικοινωνιών σου όλη μέρα μπορεί να σε κρατήσει απασχολημένη και συνδεδεμένη. Τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα σε ελκύουν έντονα, αλλά η διάρκεια της προσοχής σου μπορεί να είναι μικρή.

Καρκίνος

Θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι οι άνθρωποι είναι ασυνεπείς σήμερα. Κι εσύ μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη στις ειδήσεις. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι οι ευθύνες σε βαραίνουν περισσότερο από ότι συνήθως, αλλά αυτό είναι προσωρινό. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των πόρων σου κεντρίζοντας την επιθυμία να φτιάξεις κάτι ουσιαστικό. Προτιμάς να ακολουθείς έναν ήρεμο ρυθμό και να κάνεις χαλαρωτικές δραστηριότητες. Είναι μια καλή στιγμή να εστιάσεις στα ουσιαστικά της ζωή σου, όλα εκείνα που σε εμπνέουν.

Λέων

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου όλη μέρα δεν είναι εύκολο να κρύψεις αυτό που νιώθεις σήμερα. Ακόμη κι αν δεν εκφράζεις λεκτικά τα συναισθήματά σου, τα δείχνεις. Είναι μια περίοδος του σεληνιακού μήνα για να εξερευνήσεις συναισθήματα που μπορεί να έχεις θάψει ή να έχεις παραμερίσει. Ωστόσο μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση ή συναισθήματα μπλοκαρίσματος στις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους. Τα μικρά προβλήματα και τα εμπόδια που μπορεί να αντιμετωπίσεις μπορεί να επιβάλλουν μικρές αλλαγές και βελτιώσεις που θα σε βοηθήσουν τελικά μακροπρόθεσμα.

Παρθένος

Είσαι λίγο πιο ευαίσθητη με τη συναισθηματική ατμόσφαιρα γύρω σου σήμερα. Και είσαι έτοιμη να απομονωθείς ώστε να αναγεννήσεις τον εαυτό σου. Έχεις την τάση να παραμένεις στο παρασκήνιο ή να αποφύγεις τα φώτα της δημοσιότητας μόνο προς το παρόν κι αυτό σου επιτρέπει να συγκεντρωθείς και να συνδεθείς με τα συναισθήματα και τις φιλοδοξίες σου. Στόχος είναι να κάνεις ένα διάλειμμα. 

Ζυγός

Με τη Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα όλη μέρα είσαι πιο κοινωνική. Μπορεί να αναζητήσεις στους φίλους σου έμπνευση και να εστιάσεις σε όνειρα και στόχους. Αυτή η μέρα είναι καλύτερη για συνεργασία και όχι για ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Μπορεί να υπάρξουν μικρές εντάσεις ή απογοήτευση, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσεις άγχος, αλλά όλα είναι διαχειρίσιμα. Στόχος είναι να ξεκουράσεις το μυαλό σου, ακόμα κι αν δεν είναι εύκολο να κατασταλάξεις σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Σκορπιός

Η σημερινή Σελήνη μπορεί να ταράξει τις φιλοδοξίες σου αν και οι περισπασμοί μπορεί να παρεμποδίσουν την επίτευξη όλων όσων έχεις σκοπό να κάνεις. Προσπάθησε να μην σε ενοχλεί πολύ αυτό. Είσαι πιο σκληρή με τον εαυτό σου τώρα από ότι συνήθως. Αν και αυτό είναι καλό από καιρό σε καιρό και σε παρακινεί να αναλάβεις τις ευθύνες σου, προσπάθησε όμως να το διατηρήσεις σε ένα υγιές επίπεδο. Διατήρησε την αίσθηση του χιούμορ και της διασκέδασης και θα είσαι πολύ πιο παραγωγική.

Τοξότης

Μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση αν κάποιος θέλει να είσαι σοβαρή για ένα θέμα αλλά εσύ δεν το θέλεις. Είναι πιθανό οι απαιτήσεις της καθημερινότητας να παρεμβαίνουν στις επιδιώξεις σου για πιο περιπετειώδεις δραστηριότητες ή οι διαφορές στις απόψεις να εμφανίζονται πιο έντονα. Ίσως χρειαστεί να κάνεις μια πράξη εξισορρόπησης για να επαναφέρεις τα πράγματα στο φυσιολογικό τους ρυθμό. Διαφορετικά είσαι σε εξαιρετική φόρμα, για να κάνεις τον εαυτό σου ευτυχισμένο, ανεξάρτητα από τι συμβαίνει γύρω σου.

Αιγόκερος

Είσαι σε στοχαστική διάθεση σήμερα και μπορεί να σε ελκύουν τα βαθύτερα στρώματα των ανθρώπων και της ζωής γενικότερα. Ίσως να απολαύσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου. Με την επιρροή του Κρόνου μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τα συναισθήματα να είναι λίγο μπερδεμένα. Ωστόσο προτιμάς να παρατηρείς παρά να αναλάβεις δράση αυτήν τη στιγμή και είναι καλό γιατί αυτά τα συναισθήματα είναι παροδικά.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη σήμερα μπορεί να διαπιστώσεις ότι κάνεις πολλούς συμβιβασμούς. Ωστόσο μπορεί να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στο συντονισμό των σχεδίων σου και στο να έρθουν όλοι σε ένα σημείο συμφωνίας. Ανησυχείς μόνο για το αν είσαι πρόθυμη να δουλέψεις πάνω σε μια στρατηγική που θα αλλάξει τα πράγματα. Ίσως μπορέσεις να αφήσεις τα προβλήματα που αφορούν σε άλλους και να εργαστείς σε ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσένα, κάτι που σε φέρνει σε καλύτερη κατάσταση σήμερα.

Ιχθείς

Με τη Σελήνη στον ηλιακό 6ο οίκο σου όλη μέρα προτιμάς να μην μένεις αδρανής. Θα μπορούσες να αισθάνεσαι μερικές στιγμές αποκλεισμένη σήμερα, ειδικά αν πράγματα που δεν έχεις κάνει ή θέματα που δεν έχουν διευθετηθεί σου αποσπούν την προσοχή από την πορεία σου. Οι δεσμεύσεις σου για ξεκούραση μπορεί να εμποδιστούν. Μπορεί επίσης να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή κακές επικοινωνίες για να αντιμετωπίσεις τώρα. Ωστόσο τα μοναδικά προσωπικά ενδιαφέροντα, οι ειδήσεις ή οι επικοινωνίες μπορούν να σε οδηγήσουν μπροστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News