Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Πρώτη αντίδραση από την οικογένεια της Έυας Καϊλή - Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αδελφής της, Μανταλένα


Για μια πρωτόγνωρη και οδυνηρή κατάσταση που βιώνει η οικογένεια από τα μέσα ενημέρωσης για τις κατηγορίες που αποδίδονται στην Εύα Καϊλή, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η αδελφή της, Μανταλένα.

Συγκεκριμένα, δια του δικηγόρο της Μιχάλη Δημητρακόπουλου, η Μανταλένα Καϊλή αναφέρει ότι δεν έχει επίσημη ενημέρωση από τους δικηγόρους που χειρίζονται την υπόθεση στις Βρυξέλλες.

Η ίδια αδυνατεί να πιστέψει ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι κατηγορίες και οι προθέσεις που αποδίδονται στην αδελφή της και τονίζει πως εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε πληροφόρηση θα ενημερώσει άμεσα.

«Η Δικαιοσύνη θα κρίνει και θα σεβαστούμε απόλυτα την απόφαση της», ανέφερε σχετικά η Μανταλένα Καϊλή.

Όλη η δήλωση της αδελφής της Εύας Καϊλή, Μανταλένας.

«Κατανοώντας και σεβόμενη το δικαιολογημένο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης να πληροφορηθεί τα όσα συμβαίνουν με την αδελφή μου, δημοσιοποιώ όσα γνωρίζω μέχρι στιγμής.

Ζούμε ως οικογένεια μια πρωτόγνωρη και οδυνηρή κατάσταση διαβάζοντας από τα μέσα ενημέρωσης τις κατηγορίες, που αποδίδονται στην αδελφή μου. Επί των κατηγοριών αυτών δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση ακόμα από τους δικηγόρους, που χειρίζονται την υπόθεση στις Βρυξέλλες.

Γνωρίζοντας το ήθος και την προσωπικότητα της αδελφής μου αδυνατώ να πιστέψω ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι κατηγορίες και οι προθέσεις που τις αποδίδονται. Οποιαδήποτε νεότερη πληροφόρηση υπάρξει για την αδελφή μου, άμεσα θα ενημερώσω, σεβόμενη την διαχρονική εμπιστοσύνη, την υποστήριξη των συμπολιτών μας στο πρόσωπο της και αντιλαμβανόμενη πόσο δυσαρεστημένοι θα νοιώθουν τώρα.

Η Δικαιοσύνη θα κρίνει και θα σεβαστούμε απόλυτα την απόφαση της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News