Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Φούστανη: Τα τρακτέρ βγήκαν στους δρόμους - Τι ζητούν αγρότες και κτηνοτρόφοι (ΦΩΤΟ)


Κινητοποίηση αγροτικού και κτηνοτροφικού συλλόγου "ΑΓΡΟΣ" Αλμωπίας

Έπειτα από τη πλούσια συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στη σύσκεψη των αγροτικών συλλόγων στη Βέροια στις 20/9 και τον σχεδιασμό που τέθηκε για αγροτικές κινητοποιήσεις το τριήμερο 11-13/10, ο αγροτικός και κτηνοτροφικός σύλλογος "ΑΓΡΟΣ" Αλμωπίας πραγματοποίησε συγκέντρωση με αγροτικά μηχανήματα στη διασταύρωση του Γυμνασίου στη Φούστανη.

Με αιτήματά μας την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος, την κατάργηση του ΦΠΑ στο αγροτικό πετρέλαιο όπως στους εφοπλιστές, την θέσπιση κατώτερων εγγυημένων τιμών πώλησης, ώστε και ο αγρότης να μπορεί να πουλάει την παραγωγή του και ο καταναλωτής να αγοράζει φτηνά και ποιοτικά προϊόντα, αλλά και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από το εμπάργκο στην αγορά της Ρωσίας, πραγματοποιήσαμε τη συγκεκριμένη παράσταση διαμαρτυρίας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού στην κινητοποίηση των αγροτικών συλλόγων στην agrotica στις 22/10, παραμένουμε σε ετοιμότητα έως την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News