Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Τέλος οι μάσκες σε καταστήματα - Τι αποφάσισε η Επιτροπή


Η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων ολοκλήρωσε την συνεδρίασή της και έλαβε τις αποφάσεις για το πού θα καταργηθεί η υποχρεωτική χρήση της μάσκας, με τα μέτρα να ισχύουν από την 1η Ιουνίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις:

Υποχρεωτικές θα είναι οι μάσκες σε νοσοκομεία, οίκους ευγηρίας και σε μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ωστόσο για τα ΜΜΜ υπάρχει η διευκρίνιση ότι οι μάσκες δεν θα είναι υποχρεωτικές σε όσα έχουν αριθμημένες θέσεις, δηλαδή σε αεροπλάνα, τρένα και ΚΤΕΛ.

Η επιτροπή δεν έλαβε αποφάσεις για τα σχολεία και τις μεταφορές με πλοία.

Παράλληλα οι μάσκες καταργούνται στα καταστήματα αλλά παραμένει η ισχυρή σύσταση να χρησιμοποιείται όπου υπάρχει συνωστισμός.

Στις 17:00 θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τον Θάνο Πλεύρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News