Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Σφοδρή αντιπαράθεση του Χρ. Μπάτση με Σ. Χατζηδημητρίου και Δ. Μπίνο (ΒΙΝΤΕΟ)


Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε στη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, μεταξύ του Δημάρχου Χρήστου Μπάτση και των επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης Σάκη Χατζηδημητρίου και Δημήτρη Μπίνου.

Αφορμή στάθηκε η μομφή του κ. Μπάτση προς την αντιπολίτευση ότι απουσίασε από κάποιες Συνεδριάσεις, γεγονός που αιτιολόγησε πως δεν θέλουν να προχωρήσουν τα ζητήματα του Δήμου.

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του κ. Χατζηδημητρίου, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κρίμα για το Δήμο Αλμωπίας να έχει έναν Δήμαρχο σαν κι εσάς». Μάλιστα, υπογράμμισε πως «ο μονόλογος δεν είναι Δημοκρατία».

Ο κ. Μπίνος από την πλευρά του, θύμισε στον κ. Μπάτση πως υπήρξε τρία χρόνια συνεργάτης του και πρόσθεσε: «Απομακρυνθήκατε όταν χάσατε τη θέση. Ξέρετε πολύ καλά ότι στη δεύτερη διετία έχετε καταθέσει χαρτί σε μένα προσωπικά ότι θέλατε να γίνετε Πρόεδρος των Λουτρών ή Αντιδήμαρχος. Εάν δεν θέλατε να είστε συνεργάτης μου, δεν θα διεκδικούσατε θέση για τη δεύτερη διετία. Σήμερα είναι δίπλα σου κάποιοι επειδή έχουν μία θέση. Αν τη χάσουν θα δεις τι θα κάνουν, επειδή έχουν παρελθόν».

Δείτε το βίντεο:  

Δείτε την τοποθέτηση του Σάκη Χατζηδημητρίου:  

Δείτε την τοποθέτηση του Δημήτρη Μπίνου:  

Πηγή βίντεο: ifonitispellas.gr

1 σχόλιο:

  1. Το ότι πιστεύεται εκεί στο δήμο ότι θα ξαναβγείτε είναι για γέλια!! Πολύ ωραία τοποθέτηση Μπινος Χατζηδημητριου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News