Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Συγκλονιστική αποκάλυψη Μιχαηλίδου για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών σε ορφανοτροφείο


Συγκεκριμένα, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου μιλώντας στο ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι έλαβε επώνυμη επιστολή για σεξουαλική κακοποίηση σε ορφανοτροφείο Αττικής.

Στην επιστολή γινόταν λόγος για σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ των παιδιών παρουσία μάλιστα των εργαζομένων στο ίδρυμα.

«Πήγα στην εισαγγελία, κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στον αντιεισαγγελέα και πάγωσα τη χρηματοδότηση και ξεκίνησε η έρευνα για τη δομή αυτή με την Εθνική Αρχή διαφάνειας», τόνισε η κυρία Μιχαηλίδου.

Σύμφωνα πάντα με την υφυπουργό Εργασίας, στη συγκεκριμένη δομή έχουν ήδη μεταβεί παιδίατροι και παιδοψυχιάτροι και εξετάζουν όλα τα παιδιά.

Μάλιστα, όπως είπε η κυρία Μιχαηλίδου από τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο, θα πραγματοποιηθούν έρευνες σε όλα τα ιδρύματα.

Τέλος, η υφυπουργός επεσήμανε ότι «τέσσερα παιδιά απομακρύνθηκαν από τη δομή για να εξεταστούν στο Παίδων, ώστε να είναι σε ουδέτερο περιβάλλον και να δούμε τι γίνεται».

1 σχόλιο:

  1. ΜΕΙΏΣΤΕ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΨΥΧΡΟ ΙΔΡΥΜΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News