Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Ιωάννης Γεωργίου - Γεωτεχνική Αλμωπίας: Πάντα δίπλα στον Αγρότη


Σε μια εποχή που το οικονομικό μοντέλο της περιοχής μας αλλάζει, αναζητούνται νέοι όροι για την παραγωγική ανασυγκρότηση.

Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να σταθούμε πλάι στους παραγωγούς της περιοχής μας, στους αγρότες, τους νέους επιχειρηματίες, τις υφιστάμενες επιχειρήσεις.

Όχημά μας για αυτή τη νέα αποστολή είναι η Γεωτεχνική Αλμωπίας.

Η Γεωτεχνική Αλμωπίας παρέχει υπηρεσίες και λύσεις για:

– Μελέτες

– Προγράμματα

– Διεκπεραίωση του ΟΣΔΕ

– Αιτήσεις και υποστήριξη σε όλες τις διοικητικές και οικονομικές ανάγκες του αγρότη

Στην νέα αυτή εποχή, η Γεωτεχνική Αλμωπίας πιστεύει στο νέο αγρότη, στο νέο επιχειρηματία, στους παραγωγούς που αναζητούν λύσεις αλλά και νέες ευκαιρίες στο μεταβατικό αναπτυξιακό περιβάλλον που διαμορφώνεται, στους υφιστάμενους καθώς και στη νέα γενιά.

Ιωάννης Γεωργίου – Γεωτεχνική Αλμωπίας

- Πάντα δίπλα στον Αγρότη

Αγίας Σοφίας 4 Αριδαια (Πρώην σύνδεσμος του ΠΑΟΚ)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 23840 23345, 6976840867

Βρείτε μας στο facebook με ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News