Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας Κ. Ιγνατιάδου με τον Αντιπεριφερειάρχη Δ. Τζαμτζή


Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας Δάνη Τζαμτζή είχε στο γραφείο της, στο Δημαρχείο, την Τρίτη 19/1/2021, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης που ακολούθησε συζητήθηκαν και εξετάσθηκαν θέματα υλοποίησης, ένταξης και διεκδίκησης δράσεων κι έργων, όπως έργα υποδομής (οδοποιία, αντιπλημμυρικά - περιβαλλοντικά, διευθετήσεις κ.λπ.), στήριξης κι αξιοποίησης των πλεονεκτημάτων και των δυνατοτήτων της περιοχής, ανάδειξης και προβολής τουριστικών πόλων και μνημείων κ.α, για τα οποία θα υπάρχουν αναλυτικές αναφορές με βάση τα όσα θα προκύπτουν στο επόμενο διάστημα.

Η συνάντηση αυτή αποτελεί τη συνέχεια των συχνών επαφών συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σκύδρας και της Αντιπεριφέρειας Πέλλας με στόχο τη στήριξη της κοινωνίας και την ανάπτυξη του τόπου.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News