Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Η Πέλλα φωνάζει «ΒΟΗΘΕΙΑ»


Η Πέλλα "φλέγεται". Χάνονται νέοι άνθρωποι. Η πανδημία στην περιοχή μας έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Χρειάζονται εδώ και τώρα γενναίες αποφάσεις.

Δεν θα κουραστούμε μέσα από το Aridaia News να παραπέμπουμε όλους τους πολίτες στην ευλαβική τήρηση των μέτρων. Την ίδια στιγμή, δεν θα κουραστούμε να καλούμε την πολιτεία να ασχοληθεί ακόμα πιο σοβαρά με την περιοχή μας. Είναι πλέον σαφές σε όλους, ότι έχουμε πολύ σοβαρό θέμα. Είναι αναγκαίο, όλοι οι τοπικοί φορείς να κάνουν γνωστό προς το κέντρο λήψης των αποφάσεων το ιδιαίτερο και πολύ μεγάλο πρόβλημα, το οποίος είναι ίσως μεγαλύτερο από οποιαδήποτε άλλη περιοχή της χώρας μας.

Ο Νομός μας εκπέμπει σήμα κινδύνου! Τα Νοσοκομεία μας εκπέμπουν σήμα κινδύνου! Όλοι μας εκπέμπουμε σήμα κινδύνου! Οι Κυβερνώντες οφείλουν να μας ακούσουν. Οφείλουν να ακούσουν την έκκληση του Αντιπεριφερειάρχη για κλείσιμο του Νομού για όσες μέρες χρειαστεί, ώστε να αποσυμφορηθούν τα Νοσοκομεία και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Βουλευτές, Δήμαρχοι, Διοικητές και όλοι όσοι κατέχουν δημόσια αξιώματα, να μεταφέρουν την πραγματική εικόνα εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις. Αν χρειαστεί ας βγούνε ακόμα και στα κανάλια για να γίνει γνωστή η κατάσταση στο πανελλήνιο και να ληφθούν άμεσα μέτρα σε όλα τα επίπεδα.

7 σχόλια:

  1. για τα εργοστασια που δουλευουν σημερα και καθημερινα εχουν κρουσματα δεν μιλαει κανεις...το χρημα ειναι πιο πανω απ την αθρωπινη ζωη για ολους τους αρχοντες του τοπου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κατάσταση ειναι τραγική υπάρχη μεγάλη εσωτερική διασπορά μέσα στις οικογένειες. Καταρρέουν ηλικιωμένοι καθημερινά από διάφορα προβλήματα γιατι δεν εχουν φροντιδα με τον φόβο μη τους κολλήσουν κάτι Δεν υπάρχη πρόνοια για τους μόνους παππούδες .τα ασθενοφόρα κάνουν εκατοντάδες δρομολόγια τραγικη η κατάσταση και το μπουλινκ αν καποιος αρρωστήσει καλα κράτει. Βοηθηστε όλοι τηρηστε μέτρα αν έχετε κάποιον γνωστό που νοσεί πάρτε τον ένα τηλ Μήπως χρειάζεται ένα πιάτο φαγητό. . Περαστικά σε όλο τον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και στα σούπερ μάρκετ δεν χρειάζεται να πηγαίνετε όλοι η οικογένεια λες και πάτε βόλτα τα παιδιά σας στο πάρκο και σίγουρα ψωνίζουμε με προσοχή τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και το πιο σημαντικό δεν πιάνουμε κουβέντα στους διαδρόμους προκαλώντας συνοστισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δύο ισόβιοι βουλευτές του νομού είναι καλά; όχι τίποτα να μην ανησυχούμε και για αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι είναι απλά μια ίωση...Πόσοι άνθρωποι θα πρέπει να φύγουν για να βγουν από την πόρωση τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετα απο τοσες μερες που ειναι ολα κλειστα τα κρουσματα παραμενουν αρκετα σε καθημερινη βαση η διασπορα ολες αυτες τις μερες γινετε στους χωρους δουλειας σε φουρνους και σουπερ μαρκετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News