Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Απομονωμένος ο Χρ. Μπάτσης: Δεν μπορεί να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο


Η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει για τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση και την ομάδα του και αυτό πλέον γίνεται σαφές σε κάθε έκφανση της πολιτικής ζωής του τόπου.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο δεν κατάφερε να συνεδριάσει λόγω έλλειψης απαρτίας, καθώς απουσίαζαν οι παρατάξεις του Σάκη Χατζηδημητρίου και του πρώην συνεργάτη του Νίκου Παρούτογλου, διαμαρτυρόμενες για την εμμονή του κ. Μπάτση και των συνεργατών του να μην συνεδριάζει δια ζώσης τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας. Η παράταξη του Δημήτρη Μπίνου συμμετείχε, καθώς στην ημερήσια διάταξη ήταν η έγκριση οικονομικών καταστάσεων που αφορά το 2017. Ακόμα και ο συνεργαζόμενος Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Δόντσος που συμμετέχει στη διοίκηση, τους γύρισε την πλάτη και απουσίαζε.

Η αδιαλλαξία, οι αλαζονικές συμπεριφορές, η εμμονή σε αποφάσεις που δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των πολιτών και η γενικότερη συμπεριφορά του κ. Μπάτση και των συνεργατών του, οδήγησε σε όλη αυτή την κατάσταση. Έχουν καταφέρει να βάλουν σε καραντίνα το Δημοτικό Συμβούλιο εδώ και τόσους μήνες, μόνο και μόνο για να αποκομίσουν μικροπολιτικά οφέλη. Όλα αυτά ήταν λογικό να τα βρουν μπροστά τους.

Ο άνθρωπος που έχει την ευθύνη της "ορχήστρας", ο Δήμαρχος προτίμησε να τους βάλει όλους απέναντι και κάνει ότι μπορεί για να καταστρέψει το αφήγημα που ο ίδιος καλλιέργησε προεκλογικά. Δυστυχώς, μέσα από την προσπάθειά του να απαξιώσει κάθε προηγούμενη προσπάθεια, το μόνο που κατάφερε είναι να μείνει μόνος. Και αν κρίνουμε από το γεγονός ότι συνεχίζει να πορεύεται με αυτή την αυτοκαταστροφική πολιτική, τότε συμπεραίνουμε ότι πρόκειται για μια επιλογή συνειδητή.

3 σχόλια:

  1. Νομίζετε ότι όλος ο κοσμάκης είναι για δούλεμα? Δεν έχουμε καθηγητές πανεπιστημίου από Αριδαία? δεν έχουμε άτομα σε υψηλές θέσεις σε παγκόσμιους φορείς από την Αριδαία? κρίμα...για όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόση συνομωσιολογια ουτε στην λάμψη του Φώσκολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά μόνο η αντιπολίτευση μπορεί να ξανακάνει δήμαρχο τον Μπατση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News