Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Μάριος Νικολαΐδης και Δημήτρης Τρελόπουλος επιστρέφουν στη Νίκη Αξού

Ανακοίνωση

Με χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή δυο δικών μας παιδιών στην ομάδα με τους οποίους ξεκινάμε τη φετινή μας ενίσχυση.

Ο λόγος για τον 24χρονο επιθετικό Μάριο Νικολαΐδη ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι με τη φανέλα του Άρη Παλαιφύτου και πανηγύρισε την άνοδο στην Α'κατηγορια ενώ κατά το παρελθόν είχε ένα πέρασμα και από τον Παοκ Αραβησσου.

Η δεύτερη επιστροφή αφορά στον 22χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Τρελόπουλο ο οποίος ήταν αναντικατάστατο μέλος της Νίκης Αξού μέχρι τα 18 του χρόνια που αποχώρησε λόγω σπουδών στο Βόλο και αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ηρακλή Βόλου, Διαγόρα Στεφανοβικείου και αισχάτως στην Ένωση Λεχωνιων Νηλεα.

Τους καλωσορίζουμε και πάλι στην ομάδα και ευχόμαστε να'ναι υγιείς και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News