Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Δ. Μπίνος: «Συνεχίζεται η "περιφορά" της Δημοτικής Αρχής σε δρόμους αδιαλλαξίας και ασυνεννοησίας»

Λειτουργώντας καταλυτικά στο αδιέξοδο, που δημιουργείται με την απουσία και την αφωνία του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλώνουμε το "παρών" στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ"

Η "περιφορά" της Δημοτικής Αρχής σε δρόμους αδιαλλαξίας και ασυνεννοησίας συνεχίζεται, έχοντας πλέον την προσωπική του ευθύνη και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δ. Βέσκος.

Λειτουργώντας καταλυτικά στο αδιέξοδο, που δημιουργείται με την απουσία και την αφωνία του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλώνουμε το "παρών" στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επίσης δηλώνουμε το "παρών" στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας και κάνουμε σαφές ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας κοντά στον πολίτη και την καθημερινότητά του.

12 σχόλια:

  1. αυτη δεν ειναι δημοτικη αρχη. το τσιρκο μετρανο ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι χειρότερο πέρασε από τον Δήμο. Μπάτσης ο χειρότερος Δήμαρχος. Μια τετραετία χαμένη

      Διαγραφή
  2. αναρωτιεμαι αν εχουμε πιασει πατο με τον σημερινο δημαρχο η αν υπαρχει και ακομα πιο χαμηλα. θλιβερη επιλογη για την περιοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρχισαν τα όργανα. Ο δήμαρχος ως καλός χορευτής θα ακολουθεί τους ρυθμούς. Μέχρι τώρα κρυβόταν με τους μυστικοσυμβούλος του, που μόνο κακό κάνουν στον Δήμαρχο και την Αλμωπία. Ενδιαφέρονται αποκλειστικά για την πάρτυ τους, έμισθοι και άμισθοι. Δήμαρχε δώσε μεγάλη προσοχή, με ευλάβεια θα έλεγα σε όλο το σώμα του δημοτικού συμβουλίου, υπάρχουν αξιόλογοι και στούς κρίβουν έντεχνα οι πονηροί γύρω σου. Συμβουλευτικά υποστηρικτής σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε ρε Μπινο. Άφησες τα χωριά να ρημάξουν και το μόνο που σε ένοιαζε ήταν τα λουτρά και τα like στο Facebook. Μπάτση δυστυχώς έπεσες στα μάτια όλων. Δεν σε ψήφισα αλλά πίστευα ότι θα κάνεις κάτι το διαφορετικό. Μια φορά να βγει ένας με παντελόνια σε αυτόν τον τόπο. Να νοιαστεί από το πιο μικρο χωριό μέχρι το πιο μεγάλο. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λυπαμαι και μονο που εδωσα την ψηφο μου αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη λυπάσαι γιατί δεν την έδωσες την ψήφο σου.περιμενε να δεις ακόμη τρία χρόνια εχει

      Διαγραφή
  6. Ο βεσκος έχει καταντήσει ουρά της μελίτας. Αυτό ονειρευόταν τόσα χρόνια. Έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα εκεί στο δημαρχείο. Μπάτση με το ζόρι θα την βγαλεις την τετραετία έτσι πως το πας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μίλησε ο Μπίνος, ανατρίχιασα, ο Βενιζέλος ξαναγενιέται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλως τον χορευτη του Συντάγματος...πονηρούλη

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News