Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Οικογενειακή τραγωδία: Νεκροί σε τροχαίο πατέρας και κόρη

O 70χρονος ιερέας και η 46χρονη κόρη τραυματίστηκαν θανάσιμα - Ο 20χρονος γιος της άτυχης γυναίκας απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική

Πατέρας και κόρη έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε γύρω στις 8:45 το πρωί, στην ΠΑΘΕ, στο ύψος των διοδίων του Αιγινίου Πιερίας.

Υπό συνθήκες που ερευνώνται, το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν ο 70χρονος ιερέας και η 46χρονη κόρη του, ανετράπη στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ η κόρη κατέληξε λίγο αργότερα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Στο ίδιο όχημα επέβαινε και ο γιος της άτυχης γυναίκας, ηλικίας περίπου 20 ετών, που απεγκλωβίστηκε από κλιμάκιο της πυροσβεστικής. Ο νεαρός υπέστη τραύματα, τα οποία δεν εγκυμονούν, ωστόσο, κινδύνους για την υγεία του.

Το όχημα κατευθυνόταν προς τη Θεσσαλονίκη και το τροχαίο συνέβη λίγο πριν από τα διόδια. Η κυκλοφορία στο σημείο διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας και η κίνηση είναι αυξημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News