Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Θ. Τζάκρη: Παρέμβαση για συνοριακή διάβαση - τελωνειακό σταθμό στους Προμάχους

Δελτίο Τύπου

Θεοδώρα Τζάκρη: «Απέσπασα δέσμευση Καραμανλή για την απρόσκοπτη υλοποίηση της συνοριακής διάβασης - τελωνειακού σταθμού στους Προμάχους. Έφερε αποτέλεσμα η συνεχής πίεση»

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Θεοδώρα Τζάκρη κατά την συζήτηση, χθες, στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, της Επίκαιρης Ερώτησής της προς τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή για την υλοποίηση της συνοριακής διάβασης – τελωνειακού σταθμού στους Προμάχους και την κατασκευή της οδικής αρτηρίας που θα συνδέσει τους Προμάχους με το Μαϊντέν, απέσπασε την δέσμευση του Υπουργού για την υλοποίηση τόσο της σύστασης του νέου αυτού συνοριακού σημείου διέλευσης, όσο και της οδικής αρτηρίας που θα συνδέει τους Προμάχους και το Μαϊντέν.

Όπως είπε ο κύριος Καραμανλής στην τοποθέτησή του «εμείς είμασταν αντίθετοι στην Συμφωνία των Πρεσπών, είμαστε όμως σύμφωνοι στην υλοποίηση αυτού του αναπτυξιακού έργου που αποτελεί μάλιστα και αντικείμενο διμερούς συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών δεσμεύτηκε ενώπιον του Κοινοβουλίου ότι θα δώσει εντολή στα στελέχη της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ» να προχωρήσουν στην διενέργεια όλων των απαραίτητων ενεργειών για την ολοκλήρωση των μελετών που απαιτούνται για την υλοποίηση του έργου ενώ, όπως είπε χαρακτηριστικά, «οι πόροι για την υλοποίηση του θα εξευρεθούν τόσο από τα αποθεματικά της ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ, όσο και από ευρωπαϊκά προγράμματα» και είπε στην κυρία Τζάκρη πως τόσο τα στελέχη της ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ, όσο και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκονται στην διάθεσή της στην πορεία υλοποίησης του έργου.

Η δέσμευση του κυρίου Καραμανλή αποτελεί τη δεύτερη δέσμευση κυβερνητικού στελέχους- και μάλιστα συναρμοδίου Υπουργού- για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού αναπτυξιακού έργου που αποσπά η κυρία Τζάκρη μετά την κατηγορηματική δέσμευση του Υπουργού Εξωτερικών κυρίου Νίκου Δένδια ότι «η συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών για την υλοποίηση της συνοριακής διάβασης- τελωνείου στους Προμάχους θα υλοποιηθεί στο έπακρο».

4 σχόλια:

  1. που ειναι ο μπατσης ρε παιδια να σωσει την μακεδονια;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι κέρδος θα έχει η περιοχή?
    ότι και το πολύκαστρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να περνανε ολοι στους σκοπιανους να αφηνουν τα λεφτα τους να φτωχαινει η Αλμωπια

      Διαγραφή
  3. Ετοιμάζεται για την επόμενη μεταγραφής της η κυρία! Κρίμα είναι να χαθεί μια τόσο όμορφη συνεργασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News