Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Να προχωρήσει άμεσα το έργο κατασκευής νέου δικτύου ύδρευσης της Αριδαίας που εξασφάλισε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή

Έργα που είναι εξασφαλισμένα από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ" ΤΟΥ Δ. ΜΠΙΝΟΥ

Οι πολίτες της Αριδαίας βίωσαν σήμερα μια μεγάλη ταλαιπωρία, εξαιτίας της πολύωρης διακοπής υδροδότησης. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε από τη ΔΕΥΑ Αλμωπίας, αυτή οφειλόταν σε έκτακτη βλάβη στο κεντρικό δίκτυο.

Και κατά τη διάρκεια της δικής μας θητείας, σημειώθηκαν πολλές ανάλογες βλάβες που δημιουργούσαν σοβαρά προβλήματα στην ύδρευση της πόλης, λόγω της παλαιότητας του δικτύου. Γι’ αυτό το λόγο, χωρίς να χάσουμε πολύτιμο χρόνο και με συντονισμένες προσπάθειες καταφέραμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση ύψους 2.596.793 ευρώ για την κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης στην πόλη της Αριδαίας. Ένα έργο που θα δώσει λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή οφείλει να ξεφύγει από τους ερασιτεχνισμούς και να προχωρήσει τις διαδικασίες αυτού του σημαντικού έργου, όπως και όλων εκείνων των έργων που είναι εξασφαλισμένα από την προηγούμενη δημοτική περίοδο, τόσο για την πόλη της Αριδαίας όσο και για τα χωριά μας.

7 σχόλια:

  1. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπατση κετικιδη μονο για ντολτσε βητα ειστε.
    εργο μηδεν.
    μονο βολτες και εφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στις εργατικες κατοικιες νυχτωσε και νερο δεν ειδαμε. ντροπη σας κυριε μπατζη. να ντρεπεστε καλοκαιριατικα. πρωτοφανες τετοια αδιαφορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι το θες το νερό βραδιάτικα; Πέσε κοιμήσου.

      Διαγραφή
  4. Βαφειάδη είστε η καλύτερη παράταξη μπράβο χίλια μπράβο! Να πεις στου μπινου ότι το πρόγραμμα που δημοσιευσες είναι άριστο και μακάρι να γίνει από τους τωρινούς!! Ευτυχώς υπάρχει και το blog σου και μας ενημερώνεις!! Πιστεύω στις επόμενες εκλογές να εκλεγείς επιτέλους και εσύ και να γίνεις αντιδήμαρχος γιατί βλέπω ότι έχεις μεγάλη θέληση και αυτό είναι σπάνιο αλήθεια τώρα!! Εύχομαι τα καλύτερα στην παράταξη σας και να βάζεις που και που τέτοια άρθρα που αογορυν9και ενδιαφέρουν τον απλό κάτοικο της Αριδαίας μας!! Συγχαρητήρια και πάλι! Θεόφιλος Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι τώρα νομίζεις τον δούλεψες μαλάκα πρώην, αντε βγες εξω να σε δούμε μη κρύβεσε κοπριά.

      Διαγραφή
  5. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΊΤΕ το έργο θα το υλοποιήσει ο ΒΕΣΚΟΣ, όταν γυρίσει από τις διακοπές του στην αγαπημένη του ΜΥΤΙΛΉΝΗ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News