Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Λουτράκι: Αυτές οι εικόνες δεν τιμούν κανέναν (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες

Την πολύ άσχημη εικόνα που επικρατεί στο κεντρικό πάρκο του Λουτρακίου, αποτυπώνουν οι φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης μας, κάτοικος του χωριού.

Σκουπίδια παντού, χαλασμένες βρύσες και μια κατάσταση που όπως μας λέει δεν τιμά κανέναν: Ούτε τους ασυνείδητους πολίτες που πετούν όπου βρούνε τα σκουπίδια τους, αλλά ούτε και τους αρμόδιους του Δήμου Αλμωπίας που δεν φροντίζουν ούτε για τα αυτονόητα.

Αναρωτιέται κανείς, αν μια τέτοια άθλια εικόνα συναντά κανείς στην κορωνίδα του τουρισμού της Αλμωπίας, τι μπορεί να συμβαίνει στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου μας. 








17 σχόλια:

  1. Τα παιδιά του χωριού που μαζεύονται καθημερινά στο πάρκο έχουν τοποθετήσει αυτοσχεδιους κάδους και πετάμε τα σκουπίδια τους εκεί που πρέπει και μάλιστα μαλώνουν τουε συνομηλίκους τους που τα πετάνε κάτω...Η εικόνα αυτή οφείλεται είτε στους Αλβανούς είτε σε παιδιά που έρχονται από τις άλλες περιοχές της Αλμωπίας.
    -Κατοικος χωριού-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι. Παντου φταινε οι επισκεπτες απο αλλα χωρια ή οι ξενοι.
      Εμεις παντα ειμαστε υποδειγμα.

      Διαγραφή
    2. και τα σκουπιδια στο ποταμι σας ξενοι τα πετανε;

      Διαγραφή
  2. Έτσι είναι τα τελευταία χρόνια κ κανένας δεν έκανε τίποτα. Ούτε ο προηγούμενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ίδια εικόνα είναι παντού και πάντα.
    Αν σας αρέσει να χαϊδεύετε αυτιά ή να συρρικνώνετε το θέμα ότι τάχα μου είναι κάποιοι λίγοι ασυνείδητοι, συνεχίστε.
    Ένα τσούρμο αμόρφωτα,-χωρίς κανένα σεβασμό στον κοινό δημόσιο χώρο, στο περιβάλλον, τα ζώα και τους ανθρώπους- κάνει αυτό που θέλει, παντού.
    Δεν είναι λίγοι. Είναι η κρίσιμη πλειοψηφία των κτηνών.
    Όσοι δεν είναι έτσι κάνουν ότι δεν ξέρουν, ότι δεν βλέπουν, φοβούνται, δεν έχουν διάθεση και κουράγια να πούνε στοπ.
    Ο πλανήτης των ζώων. Δικός τους είναι, καληνύχτα σας.
    Υ.Γ. Ακόμα και όσοι (σαν την σελίδα σας τώρα ) ασχολούνται, το κάνουν για κάποιο άλλο λόγο. Όχι με αγαθές προθέσεις, πραγματική ανησυχία και ευαισθησία.
    Για παράδειγμα , τη βρόμα των κάδων και τη συμπεριφορά δημοτών και υπηρεσιών του Δήμου, την ανακαλύψατε στην μεταΜπίνεια εποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρημα και έχουν καλο πρωεδρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε μπορεις να μας βριζεις εμας τους κατοικους του λουτρακιου!Ποιος ειναι ασυνηδητος?Απο το χωριο σου ερχονται και τα πετανε ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από το χωριό σου έρχονται και τα πετάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. aparadekto,gia,to,loytraki,to,parko,tosa,xronia,tipota,poy,ine,oi.ergates,toy,dhmoy,koyh,,kix.proedre,epiteloys,,,kante,kati,olo.to.meros.ine,xalia,piso,to,parking,to.idio,xali,spiti,toy,paidioy,tipota,sylogos,neon,parte,protoboylia,euelontes,yparxoyn,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ολα οι εθελοντες θα τα κανουν, μαθατε τωρα... Τραβα καντα εσυ 4:43, αφου μαθεις να γραφεις πρωτα!

      Διαγραφή
    2. ρε 4.43 ποσα χρονια μας ζαλιζεις με τη γραφη σου; ελεος

      Διαγραφή
  8. που.ησε.παπαδοπουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καληνηχτα.αρχοντεσ.του.λουτρακιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News