Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Σύστημα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων στην Έδεσσα

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Έδεσσας προμηθεύτηκε μέσω του ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας ένα ακριβό Σύστημα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων, με 100% χρηματοδότηση.

Το Σύστημα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων Έδεσσας υποστηρίζεται από νέες τεχνολογίες και έχει ένα κόστος για την συντήρησή του, την εύρυθμη λειτουργία του, τις αποκαταστάσεις των βλαβών, την ασφάλιση των χρηστών και την κάλυψη της αστικής ευθύνης.


Επειδή με τη δράση αυτή στηρίζουμε την προσπάθεια της πόλης για μείωση της κίνησης των αυτοκινήτων και παράλληλα για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε δημότες και επισκέπτες, αποφασίσαμε να καλύψει ο Δήμος Έδεσσας και όχι οι χρήστες το λειτουργικό κόστος. Είναι ένα κοινωνικό κόστος που με την επιτυχία του συστήματος θα επιφέρει οφέλη για όλους μας!

Δυστυχώς, κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται ότι η τουριστική ανάπτυξη μπορεί να συνδυαστεί με την αστική ανάπτυξη, αλλά δεν είναι εφικτό να πετύχει εάν βάζουμε χαράτσια στις δράσεις που θα μας οδηγήσουν σε αυτό.

Τα τελευταία χρόνια οι επισκέπτες της Έδεσσας έχουν πολλαπλασιαστεί. Αυτό δεν είναι τυχαίο! Δεν προέκυψε έτσι απλά. Έχουμε δουλέψει και το έχουμε στηρίξει για να πετύχει. ΣυνεχίΖΟΥΜΕ μαζί την προσπάθεια!

1 σχόλιο:

  1. Εκτος απο τους δυο της φωτογραφιας που καβαλησαν τα οδηλατα δεν νομιζω να υπαρχει τριτος που τ χρησιμοποιειι? Στον καιρο του κορονοιου τα εβγσλσν στην επιφανεια? Κριψτετα για να εχουμε τον κορονπιο μακρια απο την.ολη μας!! Δημαρχε ησουν και υπσλληλος νοσοκομριου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News