Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

133 επαγγελματίες της Αριδαίας δεν συμφωνούν με τις πεζοδρομήσεις - Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Ο Εμπορικός Βιοτεχνικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Αριδαίας, (σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε στις 7/6/2020) ολοκλήρωσε την συγκέντρωση των απόψεων των μελών του, σχετικά με την πεζοδρόμηση των οδών Κύπρου, Χρυσοστόμου Σμύρνης και της παράπλευρης της πλατείας Σέτσκου.

Η ανταπόκριση των επαγγελματιών στην δράση αυτή του συλλόγου ήταν καθολική, άμεση, και ουσιαστική.

Από την καταμέτρηση των απαντήσεων του ερωτηματολογίου προκύπτουν τα εξής αποτελέσματα:

133 μέλη – επαγγελματίες ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ με την πεζοδρόμηση
60 μέλη – επαγγελματίες ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ με την πεζοδρόμηση
38 μέλη – επαγγελματίες ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΕΝ ΜΕΡΕΙ με την πεζοδρόμηση
10 μέλη – επαγγελματίες ΔΕΝ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΑΠΟΨΗ

Κατόπιν των ανωτέρω αποτελεσμάτων προτείνουμε στην Δημοτική Αρχή να ανακαλέσει την απόφαση της για το εν λόγω θέμα και να ξεκινήσει διαβούλευση με τους αρμόδιους φορείς αφού γίνουν νέες μελέτες από συγκοινωνιολόγους.

Ως Σύλλογος στηρίζουμε πάντα και είμαστε σύμμαχοι στις προσπάθειες της εκάστοτε δημοτικής αρχής που έχουν ως σκοπό την ανάπτυξη και την πρόοδο και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό για την πόλη μας.

Στηρίζουμε την αγορά του τόπου μας και πάντα ενεργούμε με γνώμονα την άποψη και το συμφέρον όλων μας.

Η παρούσα είναι η μοναδική επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου. Οτιδήποτε έχει αναρτηθεί διαφορετικό από το παρόν δεν αφορά τον Εμπορικό Σύλλογο Αριδαίας.

16 σχόλια:

  1. Ένας Μπάτσης και ένας μπαρουτογλου έχουν κάνει άνω κάτω έναν ολόκληρο δήμο. Ας τους μαζέψει κάποιος. Δύο μέτρα άντρες τους κάνει ότι θέλει η Μελίτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι
      Χωριό ήμασταν και χωριό θα παραμείνουμε.
      Μετα τους χωματόδρομους που μας άφησε ο Μπινός και το αποχετευτικό του,τώρα μας χαλάει ο πεζόδρομος.
      Βρε ουστ χωριαταροι.

      Διαγραφή
    2. μια φορα χωριο για παντα χωριο, ησασταν ειστε και θα παραμεινετε ινδιανοι οι Αλμωπες, για τα συμφεροντα 5 εμπορων που λυσαξαν, η Αριδαια θα παραμεινει στα χρονια της Χιμερας, η μοναδικη πολεις χωρις πεζοδρομο, κριμα, αν και πιστευω ο Μπαχοβιτης εχει αρ... και θα συνεχισει.

      Διαγραφή
    3. Θα μπορουσε να ασχοληθει με την υδρευση της πολης της Αριδαιας που εδροδοτειται απο το υδραγωγείο στο Μικροχώρι του 1960 με τις οποιες συνεπειες, αντι να παιζει με την πεζοδρομηση των δρόμων

      Διαγραφή
  2. απο ποτε ρωταν οι κυβερνωντες τον λαο το τι θα κανουν; αν γινοταν ετσι σε ολα τα εργα ποτε δεν θα γινοταν τιποτα αναλογα με τα συμφεροντα καθενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΡΩΤΟΥΣΕ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ....και εγω αν ήμουν δημοσιος υπαλληλος το ιδιο θα έλεγα . Να γινει πεζοδρομος.. .να γινουν παρκα .να γινει αεροδρομιο να γινει λιμάνι ...οπως στη Θεσσαλονικη...κοιτα την Αριδαια .. των 5000 κατοίκων.Ομως δεν είμαι και με απασχολουν αλλα .να βρω δουλειά..

      Διαγραφή
  4. 100 επαγγελματιες συμφωνουν, το εν μερει αφορα την μπουρδα της Χρυσ. Σμυρνης, το αποτελεσμα δεν ειναι καθαρο παιδια, κατ εμε ειναι μιρασμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενενήντα οκτω αντίθετοι; υπάρχουν και ανοικτά μυαλά στο χωριό σας; υπάρχει ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος θέλει να ψωνίσει μπορεί μια χαρά.και τον καφέ του να πιει επίσης.σιγα την έκταση τη μεγάλη.μηπως θέλετε και αστική συγκοινωνία εντός? Ο κόσμος κρατάει τα μαγαζιά.τους δημότες σας ρωτήστε.οαντως εντυπωσιακό 100εμπορικα.Μιλανο η Αριδαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στους 133 αν τους έλεγες να γίνει πεζόδρομος μπροστά από το μαγαζί τους πιστεύω θα γινόταν ένα μεγάλο ΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα θέλουν την κατάλληλη στιγμή και τον κατάλληλο τρόπο δεν γίνονται δεν περνονται έτσι τέτοιες αποφάσεις σε μια τέτοια ακατάλληλη για μένα στιγμή μετά από ένα διάστημα καραντίνας ούτε στην κανονικότητα δεν πρόλαβαμε να μπούμε δεν κοτσαρεις μια πινακίδα και όλα καλά θέλει πρώτα να κανείς έργο και μετά να κλείσεις δρόμους άντε να μην συνεχίσω ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνέχισε 8.05 καλές είναι οι συμβουλές όταν δεν υπάρχει πονηρια

      Διαγραφή
  9. σιγα τη μεγαλουπολη ππυ δεν εχει πεζοδρομο ξιπασμενοι μικροαστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντι να ασχολείται με τους πεζοδρομους που είναι φιγούρα ας μεταφερει την λαική που ειναι πραξη επιβεβλημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτα δεν είναι τίποτα. Ο Μπινος αν ξαναβγεί θα κανει μετρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News