Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Εκτός Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών τα Λουτρά Πόζαρ

Θυμίζουμε, ότι κατά την προηγούμενη Δημοτική Περίοδο ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών Δημήτρης Μπίνος είχε εκλεγεί Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου και συμμετείχε ενεργά σε όλες αυτές τις διαδικασίες

ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΩΝ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Συνεδρίαση της εκτελεστικής του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη. Νέος Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Δήμαρχος Κύθνου Σταμάτης Γαρδέρης.

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι ο Δήμος Αλμωπίας, που έχει μία από τις μεγαλύτερες και πιο οργανωμένες Λουτροπόλεις, δεν έχει εκπροσώπηση στη νέα Διοίκηση του Συνδέσμου, καθώς ο Δήμαρχος και Πρόεδρος των Λουτρών Χρήστος Μπάτσης δεν συμμετέχει σε κανένα όργανό του.

Θυμίζουμε, ότι κατά την προηγούμενη Δημοτική Περίοδο ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών Δημήτρης Μπίνος είχε εκλεγεί Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου και συμμετείχε ενεργά σε όλες αυτές τις διαδικασίες.

15 σχόλια:

  1. Ποσο αχρηστοι ειναι αυτοι οι δεξιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν δεις την Κατερινα Μονογυιου να μιλαει απο το βημα της βουλης θα καταλαβεις τους αθλιους που μας κυβερνουν ξεφτιλες ολοι σας.

      Διαγραφή
    2. Μιλάς εσύ βρε ταγάρι που έστειλες τον γεωργουλη στην βουλή. Ε χρησιμε αριστερε. Όσον αφορά τον δήμαρχο εκλέχτηκε με 62%. Ο πρώην τι ήταν πυρηνικός επιστήμονας; ένας καθηγητής ήταν και να ξέρετε ούτε η μόρφωση φτιαχνει ανθρώπους ούτε τα λεφτα κόψτε αυτή την καραμέλα για τον δήμαρχο και σεβαστείτε τουλάχιστον τον τίτλο αν όχι τον άνθρωπο Χρήστο μπατση, και σκεφτείτε τα προηγούμενα χρόνια πόσους,"μορφωμένος" φάγαμε στη μαπα

      Διαγραφή
  2. Δεν ειναι ολοι το ιδιο.
    Μερικοι ειναι ντιπ αχρηστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποιοσδήποτε άλλος θα ήταν καλύτερος από τον Μπάτση. Απλά μέσα από μια μεγάλη ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ κατάφερε να δουλέψει τον κόσμο και να γίνει αρεστός με όμορφα ψέματα. Ας κάνει τώρα όλα αυτά που υποσχέθηκε γιατί ο χρόνος θα τελειώσει πριν καν το καταλάβει. Μετά επιστροφή στην φύση...

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ. ΝΙΩΘΕΙ ΛΙΓΟΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει γεμισει με διμηνα τα λουτρα και ο υπολοιπος δημος μεσα στην λιγδα. αλμωπια δεν ειναι μονο τα λουτρα μπατση. ελα και εδω στην ανατολικη αλμωπια να ξαναζητησεις ψηφο.

      Διαγραφή
  4. του χρονου που θα εχουμε προεδρο τον θειο δημητρη τον βεσκο θα τα κανουμε ολα οπως πρεπει. υπομονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΨΗΦΙΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΒΑΘΡΟ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ. Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ. ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ. ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ. ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ. ΤΟΥΣ ΑΔΙΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΜΥΑΛΑ Η ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαλλον δεν ειχε Ραικο εκει οποτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. xerei na xorevei o anthropos. ti allo thelete. min zitate polla. ainta xristara partoys ta myalaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν εχουν ζωντανη μουσικη και καλο ουισκι εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λέτε ασυναρτησίες. Ακόμα και να έβαζε υποψηφιότητα σε αυτόν τον σύνδεσμο που λέτε, πιστεύετε ότι θα υπήρχε έστω και ένας άνθρωπος εκτός Αλμωπίας που θα τον ψήφιζε; Με ποια προσόντα; Το ότι ο λαός της Αλμωπίας ήθελε να τον κυβερνάει ένας άνθρωπος χωρίς υπόβαθρο δεν σημαίνει ότι θα επέλεγαν τον Μπάτση ως εκπρόσωπο σε έναν τέτοιο σύνδεσμο. Εκεί χρειάζονται ανθρώπους με γνώσεις και εμπειρίες. Όχι ανθρώπους που το μεγαλύτερο προσόν τους είναι η επιδεξιότητα στον χορό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτός ο σύνδεσμος είναι ακόμη ένα καφενείο. Δεν πρόσφερε τίποτα στα λουτρά ποζαρ απεναντίας τα σαμποταριζε μέχρι και σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν δεν ήταν ο παρουτογλου, με τον τσερκεζο και τον λεμονιδη αυτός θα είχε βουλιάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News